reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ana ja tez ogromnie trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze!!! &&&&&&&&&

Ewelin Ty mialas miec wizyte jak tam???? Czekam na wiesci. Mnie ostatnio brzuch pobolewa, dzis to nawet dosyc mocno :baffled: martwie sie a do gina ide dopiero w poniedzialek.

Nuśka no ja Ci juz kilka razy pisalam, typowe chlopczykowe suplementy to glownie Potas, L-Arginina badz L-Karnityna, Koenzym Q-10, Wit-E, Fish Oil, Green Tea, Wiesiołek, mozesz dorzucic ten syrop Guajazyl. Cynk i Acard łykałabym po owulce bo one sprzyjaja implantacji a magnez jest faktycznie typowo dziewczynkowy. Jesli te niedobory magnezu nie sa jakies wielkie u Ciebie to zrezygnowalabym na 2-3 m-ce albo chociaz tez po owulce łykaj. Acha i co najwazniejsze powtorze sie znowu ale przy tych suplementach KWAS FOLIOWY w dawce conajmniej 2000! Moj M łykał Potas, Cynk, L-Arginine i L- Karnityne, Koenzym Q-10, Wit E, wit B-Complex B-50, Fish Oil, Żeń Szeń.
Ps. Do dzis mnie wyzywa za ta ilosc tabsów :-D

Viedzma a ja Ci mowie ze ta owulka byla wczesniej. Malo prawdopodobne ze test ciazowy wyszedl pozytywny w 9 dpo, choc wiem ze sie zdarza, Mamawczesniaka tak miala cos mi sie zdaje. Ovufriend jest tylko programem. A tak z ciekawosci, czy po tym pozytywnym tescie owulacyjnym robilas jeszcze te testy przez najblizsze dni czy juz nie?

Ostatnia edycja:
dzien dobry wszystkim

ann pierwsze co to masz zly tok myslenia zobacz ile ja krwawilam az raz do takiego potoku i wszystko bylo dobrze pewnie u ciebie tez tak bedzie , pewnie to troche przez wysilek ja tak mialam z nadia .. napewno bedzie wszystko ok :) nie wolno nigdy z gory nastawiac sie na najgorsze ja zawsze jak jestem w ciazy to jestem pozytywnie nastawiona bo wtedy dziecku lepiej sie rozwija i nie mozna myslec o tym zlym tylko pozytywnym!!!!!

widzialyscie Urodziła w pociągu. Sama sobie odebrała poród
musze sie pochwalic colin w koncu nauczyl sie pic ze slomki ale ulga :-D a nadia dzis zaczela jezdzic sama na dwoch kolkach , ściągnęłam jej boczne kola i mowie jedz i jechala:-p

Hej dziewczyny.dzwonilam do ginekologa zeby umowic sie na wizyte opowiedzialam wszystko. On mi powiedzial ze na tym etapie to mam wziac nospe i lezec ,jak bede krwawic do jutra to mam jutro dopiero przyjsc bo on nic nie moze zrobic. Powiedzial nawet ze testy ciazowe to nie sa stu procentowe.ja jednak bylam w stu procentach pewna.za bardzo schizuje. Musze odpoczac psychicznie i fizycznie.
Bardzo Wam dziekuje dziewczyny

Dorcia:*******************

Ana ja mimo wszystko poszłabym do lekarza. Z Adi plamiłam w 6tc , i bolał mnie brzuch zadzwoniłam do doktorki i powiedziała mi to co lekarz Tobie plus że mam przyjść w 8 tc. Zadzwoniłam do innego lekarza, a on natychmiast kazał przyjechać, zrobił USG, zapisał duphaston i nospe. No i mam Adi:-):-) a nie wiadomo co by było gdybym to zostawiła.

Cześć dziewczyny. U nas wszystko w porządku. Wczoraj miałam USG i będzie na 100% córa. Dołączam zdjecie na potwierdzenie.

elmo ja brzuch twardnieje to ja biore nospę i mi pomaga, masz jakąs w domu? Teraz tez moga tez wystepować te skurcze przepowiadające Braxtona-Hiksa więc może to one.

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 66
reklama
ewelin jeszcze raz gratuluje :)

ann napewnoe bedzie dobrze :)

mi takze ciagle brzuch twardnieje i w kazdej ciazy to mialam ale tu nigdy nic nie dawali ale sama od siebie biore magnez bo to pomaga a no spy tu nie ma :)

Do góry