reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik zadna tam wariatka - optymistka i bede zarazac kazda z Was :-) Kto ma byc silny jak nie my?? No kto ??
Bedzie dobrze zobaczysz :* wiecej wiary w Nas :*

piranha Dzieki Ci niezastapiona !! :*** Czyli zakupie 25, ewentualnie 30 jak radzisz i mysle, od 11dc zaczac testowac, czy za wczesnie jeszcze ?
Co do napojow sodowych, zaczne dzis od 4 razy dziennie, a potem zwiekszymy. Tylko nie zapominaj o mnie bo ja tu czekam na instrukcje :-D:-D na razie cos tam sie powoli chyba klaruje na wykresie, na pewno nie jest tak porabany jak poprzedni a to juz duzy + albo i nawet + + .
A koty, taaaaa mam 3 koty :-) jak wejdziesz w moj profil mam tam albumy, i sa moje trzy kociaste na zdjeciach :-) ostatnio z Dorcia pisalysmy o drapakach, mamy taki jeden wieeeeelki 2,5m w pokoju, od samiutenkiej podlogi az do sufitu, piekna sprawa jak wleza wszystkie trzy na sama gore a potem Desperado ( Nasz grubasek ) sie rozdziera na caly regulator, bo zejsc nie umie:wściekła/y: U Nas w domu zawsze byly zwierzeta, choc Ł. od malego w psach zakochany, ale od kiedy zaczelismy byc razem ( a mialam wtedy juz swoje dwa na stanie) to zmienil zdanie, teraz jezdza z Nami wszedzie, wlacznie z kazdym urlopem a to dopiero wyczyn zapakowac taki puszencjal do auta razem ze wszystkim co im potrzebne. Pol auta znika od razu :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Viedzma no prosze :-) Ja Ci mowie ze ta owulka byla wczesniej niz pokazuje Ci ten owufriend, wtedy co byly intensywne starania po pozytywnym tescie ;-) inaczej byloby chyba za wczesnie nawet na cien. Zatem uwazam ze przylozylas sie do tego aby byl z tego superowy chlopczyk &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& GRATULUJĘ! I bardzo sie ciesze! :-)
Dorcia a Ty nie prochy na spanie bo przeciez tez @ nadal brak &&&&&&&&&&&&&&&
Krystianmartin moze akurat, mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kochana!
Matik &&&&&&&&&&&&&&&&&
Ana Ewelin ma racje, pol roku a nawet wiecej z zycia wyciete, najpierw wdrazanie sie w to wszystko, pozniej przygotowania do przygotowan :-D, dieta i suplementacja kilka miesiecy, potem oczekiwanie na "wynik", 8 miesiecy minelo jak nic a ja o niczym innym nie myslalam, wierz mi bo doslownie tak bylo. Niestety trzeba przezyc swoje, nich Ci czas zatem szybko mija &&&&&&&&&&&&&&&
Kiraa mysle ze odstep od 8 dc do 14/15 dc to male szanse na ciaze. Lepiej byloby gdybys poprawila wczoraj...
Kate dzieki, córka lepsza, od rana grandzi wiec zdecydowanie lepsza ;) szkoda tylko ze taka piekna pogoda a my musimy siedziec w domu :/ no ale trudno. Pozdrawiam

Piraniu
wspolczuje, choroby dzieci to tak mecza ze masakra. Katar i gardlo, wstawanie w nocy... ja zaledwie kilka dni a juz mam dosyc serdecznie i wyczekuje poniedzialku az mala wroci do przedszkola. No i widze ze z przedszkola Krzysia jednak nici, ach kurde taka szkoda. Tyle byloby Ci lzej. Zycze zdrowka Tobie i dzieciakom, no i coz, chyba pozostaje tylko powiedziec BYLE DO WIOSNY :)

Ostatnia edycja:
Jejku...kochane jesteście dziewczyny! :zawstydzona/y:ale na gratulacje to za wcześnie jeszcze. :eek:ja sama nie wiem czy to pomyłka nie jest,bo nadal nie mam żadnych objawów...nic a nic!
:confused2: jak mąż wróci o 14 z pracy,to się zapytam czy coś tam widzi w ogóle. Na zdjęciach nic nie wychodzi. No i jutro rano,w zależności od temperatury siknę sobie.
:baffled: poza tym wiecie że owulka mi numer z przesunięciem zrobiła...więc raczej starania na dziewuszke wyszły.
:happy: na szczęście jak powiedziałam małżowi przez tel że być może rodzina świnek się powiększy...to powiedział że nieważne czy świnka czy prosiaczek wyszedł,byle było zdrowe.

Matik Ty miałaś kiedyś bladziocha i co dalej było...nie potwierdził się na kolejnych testach,czy po prostu @ przyszła,bo nie pamiętam już.

Dorcia :laugh2: jak się potwierdzi to od razu gnam do Ciebie,i będę Cię ściskać w pasie dopóki się nie zarazisz:laugh2:

Krystianmartin :crazy: u mnie też się owu przesunęła...:-)ale u Ciebie życzę żeby to w dobry kierunku poszło.

Araki :rofl2: a ja Ci gratuluje sikuli małej. :tak: tata by się raczej nie mylił! :-Dze mną taki tata to by miał męke bo bym go codziennie o monitoring prosiła:-D

Oczyniebieski :zawstydzona/y::no: nic pewnego u mnie. Ani ciąża..ani płeć...

Viedzma nie pierdziel!! Gratulacje i juz. Moje pierwsze testy tez byly takie jasne, ze aparat nie lapal!

Ja wczoraj bylam w klinice. Szyjka sie troche skrocila. Nie ma tragedi ale poprosilam, zeby zalozyli mi szew i zrobia to w ten czwartek wiec trzymajcie kciuki.

mamawcześniaka, to kciuki w takim razie zaciśnięte!!! Wszystko będzie dobrze! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Viedźma, już kiedyś pisałam, że gdyby nie to że jestem oddalona o 350km od mojej rodziny to pewnie codziennie bym podglądała, a już na pewno co tydzień :-p Ja też jestem dumna z takiego tatusia, jaki inny gin by się zgodził, żeby przez 15 minut studiować co dzidzia ma między nogami zamiast mierzyć obwód główki, brzuszka, serduszko sprawdzać itp. :-D W ogóle to musieliśmy badanie powtarzać, bo pierwszego dnia dzidzia wstydziocha wsadziła sobie między nóżki pępowinę i wszystko zasłoniła ;-)

vviedźma i bardzo dobre podejscie !! Najwazniejsze zeby dzidzia byla zdrowa :tak:Choc ja wierze ze planowanie Wam sie uda, nigdy nie mozna byc tak do konca pewnym tego co sie stanie, ale strasznie sie ciesze. Wiem, ze to jeszcze troszke za wczesnie, ale tak piekny dzis skok, ze teraz juz pewnie na takim poziomie zostanie az do samego konca :happy: W takie pomylki to ja nie wierze wcale :)

elmo dobrze ze z malutka juz lepiej. Pogoda rzeczywiscie piekna, po poludniu pewnie wybierzemy sie na dlugi spacer :happy:

Mamawcześniaka ...a jednak dasz się zaszyć ( ależ to brzmi) To trzymamy kciuki...na pewno będzie wszystko dobrze !!! A znieczulają do szycia ???

Wiedźma
ja Cię proszę ...łóżko Ci już pościeliłam, kokoski upiekłam .... czekam na Ciebie !!!

Piranha jeśli napiszesz mi w którym dc zrobić te badania to je zrobię ... robiłam tylko TSH , progesteron , prolaktynę i tyle.
Niech te choróbska idą precz ... przesyłam zdrowotne buziaczki !!!
Dla dzieciaczków podwójne !!!
Elmo super że córcia ma się lepiej !!!
Matik &&&&
Nuuśka potwierdzam słowa Matik ...Ty wariatka jesteś !!! W pozytywnym słowa znaczeniu !!! Ja Cię kocham , wiesz o tym ???

Dziewczynki Wy moje..potraficie naprawdę człowieka wesprzeć ...ja nie liczę już na II w tym cyklu...nie ma szans !!! Jutro rano sikne ale ....ale wydaje mi się że gdyby była fasolka to jakiekolwiek objawy bym miała !!! Dziękuję Wam że tu jesteście !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Krystianmartin, no teraz to wygląda całkiem do rzeczy. Mówię Ci, że coś tam się szykuje. Piękny, piękny wykres. Kiedy testujesz? Nie puszczam nadal! &&&
Elmo, dobrze, że małą lepiej. Taka pogoda, to nie ma się co dziwić, że dzieci chorują.
Viedźma! Gratulacje. Na pewno to żadne zwidy, tylko dzidzia puka.
Ana, nie przejmuj się bólami jak na @. To normalne. Ja tak miałam w obu ciążach. Macica się powiększa, więc takie maleńkie skurcze są normalnym objawem.
Araki, to pewnie dziewuszka siedzi. Ale fajnie.
Mamawczesniaka, trzymam kciuki. Dobrze, ze masz taką dobrą opiekę. :tak: Ty pracujesz?

Do góry