Witajcie kobiałki
Jej , już czwartek...do weekendu jeden dzień !!!
U mnie dzisiaj lepszy humorek...dzięki dziewczynki
Wczoraj to myślałam że mnie grypa rozkłada albo jakieś zapalenie...ale dzisiaj wstałam z pozytywną energią !!! Zobaczymy jak będzie po południu !!!
Nuuśka skrobnęłam Ci wyznanie miłosne na PW
Elmo zdróweczka dla Malutkiej...u nas też panuje wirus żołądkowy...ale póki co nas omija !!! ZDRÓWECZKA !!!
Marchew ślij , ślij codziennie świeżutkie fluidki...łapię ile się da
Agulek WOW całe 5,5 cm szczęścia ... GRATULACJE !!!
Krystianmartin ...ale skok !!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kusiak Dziękuję !!! I witaj , bo chyba się nie witałyśmy ???
Matik nooo...więcej optymizmu ( wiem łatwo się mówi)
Ciężko tak czekać , czekać , czekać ...wiem jak to jest
Często mam chwilę zwątpienia ale później stawiam sama siebie do pionu i dalej brne przez kolejny cykl !!!
Wiesz,znając mnie to powinnam napisać...weź się w garść do Cię w doopę kopnę jak będziesz takie głupoty pisać...ale napiszę inaczej ....Jestem z Tobą całym serduchem, razem z Tobą się cieszę i płaczę !!! Będzie dobrze zobaczysz,każda z nas zobaczy upragnione II ...prędzej czy później !!! Myśl pozytywnie !!!
A jak wpadnę na kawkę to i tak w doopę dostaniesz
Jej , już czwartek...do weekendu jeden dzień !!!
U mnie dzisiaj lepszy humorek...dzięki dziewczynki
Wczoraj to myślałam że mnie grypa rozkłada albo jakieś zapalenie...ale dzisiaj wstałam z pozytywną energią !!! Zobaczymy jak będzie po południu !!!
Nuuśka skrobnęłam Ci wyznanie miłosne na PW
Elmo zdróweczka dla Malutkiej...u nas też panuje wirus żołądkowy...ale póki co nas omija !!! ZDRÓWECZKA !!!
Marchew ślij , ślij codziennie świeżutkie fluidki...łapię ile się da
Agulek WOW całe 5,5 cm szczęścia ... GRATULACJE !!!
Krystianmartin ...ale skok !!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kusiak Dziękuję !!! I witaj , bo chyba się nie witałyśmy ???
Matik nooo...więcej optymizmu ( wiem łatwo się mówi)
Ciężko tak czekać , czekać , czekać ...wiem jak to jest
Często mam chwilę zwątpienia ale później stawiam sama siebie do pionu i dalej brne przez kolejny cykl !!!
Wiesz,znając mnie to powinnam napisać...weź się w garść do Cię w doopę kopnę jak będziesz takie głupoty pisać...ale napiszę inaczej ....Jestem z Tobą całym serduchem, razem z Tobą się cieszę i płaczę !!! Będzie dobrze zobaczysz,każda z nas zobaczy upragnione II ...prędzej czy później !!! Myśl pozytywnie !!!
A jak wpadnę na kawkę to i tak w doopę dostaniesz
Ostatnia edycja: