reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana ja wiem czemu tak jest że my musimy poczekać na II....te matki "patologiczne" nie przejmują się niczym,bzykają się gdzie chcą i z kim chcą...nie rozczulają się nad tym czy dziecko będzie zdrowe, czy będzie mieć za co utrzymać, czy będzie kochać !?
Dla nich ciąża i dziecko to jak dla nas wyrwanie zęba !!! A my ...planujemy, myślimy staramy się, zastanawiamy i pragniemy !!!!!!!!!!

Ana kochana ja za Ciebie bardzo mocno trzymam &&&....rozplątaj ten worek z II !!!! A jak się czujesz kochana...cyce jak...brzuchol...śluz jaki masz ??? Ależ Cię wypytuję ...nooo

Dzięki dziewuszki że jesteście ze mną nawet wtedy kiedy nie kipię entuzjazmem !!! Jesteście the best !!!

Nuuśka ja nie badam dowcipnie ...wyciągam śluz na palcu . Dowcipnie te paski mnie raniły,bo są ostre !!! Znajoma nakładała śluz patyczkiem kosmetycznym...i też było ok .

Ostatnia edycja:
reklama
Nuskkka- oj kobietko , kobietko:) ja naprawdę się nie nastawiam że mi się udało, myśle że @ nadejdzie. dziś byłam w aptece tak mnie korciło ale testu nie kupiłam ;) u Ciebie to będzie ostatni cykl , zobaczysz . &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-):-)
Ewelin- wstrzymuje na razie testowanie, za bardzo się zniechęciłam . :-):-):-)

Dorcia- nie znam Cie ale po rozmowach widze że jesteś naprawdę ,,przekosmiczną fajną babką":-) cyce bolą ale tak bardzo :) bóle jak na @ ustały na razie, ale kilka dni temu to były tak intensywne że myślałam ze już dostałam @

Dorcia no wlasnie wiesz Ty co ze chcialam o tym napisac ale mnie ubieglas i dobrze, bo balam sie wyjde na przyglupa :wściekła/y: Chcialam sprawdzic co i jak, ale doszlam do wniosku ze chyba to zle wsadzam bo nie da sie do dowcipnej wsadzic czegos tak ostrego grrr ! :eek: Mowisz na palcu, badz na patyczku kosmetycznym. Ale rozumiem to tak, ze musisz sluzem wymazac kazdy jeden kwadracik prawda ?

Ana a i dobrze, nie nastawiaj sie, bedzie wieksza niespodzianka :** :-)Ale skoro | | widzialas, to znaczy ze to nie przywidzenie bylo, bo mnie sie nigdy nawet cien cienia nie pojawila troche tych testow juz poszlo :happy: Jutro termin @....odtancze chyba za Ciebie i dorcie taniec szamana co by malpa sie nie pojawila :-D:-D

Król Julian Madagaskar - Wyginam Śmiało Ciało - YouTube tanczymy !

Ewelin dzieki! ale sie usmialam z tego kotka Twojego. :)
Ana87 podziwiam za silna wole, ze nie kupilas testow. Ja robilam ze 3 dziennie przez tydzien!
Dorcia wiem co to znaczy ta cholerna niesprawiedliwosc! Jak moj wczesniaczek lezal w szpitalu i chodzila do niego nie raz przed szpitale staly baby z wielkim brzuchami i fajkiem w reku. Jedna raz nawet blanta palila. Normalnie mialam ochote podejsc i strzelic po tym pustym lbie. Moj maz to az sie gotowal. Kochana ale zobaczysz i Ty bedziesz nosila pod serduszkiem ta wyczekana istotke.
Ja znowu mam dobra znajoma ktora byla juz kilka razy w ciazy i za kadym razme poronila. Ostatni raz byla w tym samym czasie co ja i tez sie nie udalo. Teraz mi tak troche dziwnie bo nie chce nic mowic o mojej ciazy zeby nie bylo jej przykro. Chyba bede musiala sie z nia spotkac i pogadac na ten temat, tylko nie wiem kiedy bo sie rzucila w wir pracy.

Ana wiesz jeśli cyce bolą ( a nigdy nie bolały przed @) to nie ma się nad czym zastanawiać !!! A od którego dc "czujesz" cycuchy ????
Ja osobiście na ból brzucha nie patrzę bo mnie często boli jak schodzą kamienie albo piasek...więc jest to dla mnie sprawa myląca. Ale cyce jakby mi tylko "drgnęły" to leciałabym na testach.

Ej ej jak to mnie nie znasz...kurde baby nikt nie zna mnie lepiej niż Wy !!! SERIO !!!

Mówisz przekosmiczna fajna babka :-D Dziękuję Ci bardzo !!! JUŻ MAM ZAJEBISTY HUMOR !!! Jak to czasami niewiele trzeba !!!
Zobacz załącznik 588174
MOOOOOOOOOOCNO !!!

Marchew GRATULACJE po raz kolejny !!!!!!!!!!!!!!!
Łapię fluidki...łapię !!!!

Nuuśka ja po prostu przeciągam paskiem po palcu albo palcem po pasku...zależy ile śluzu jest :-D Smaruj laska smaruj !!! Ja sobie najpierw sprawdziłam ph płynu do higieny intymnej , później wody, moczu,śliny a później dowcipnego śluzu :-D Te pomiary oczywiście nie dały mi nic...ale się pobawiłam !!!

Ostatnia edycja:
Dorcia- Ty czasami jak coś napiszesz to śmieje się sama do siebie:-) cyce bolą tak od 5 dni mocno, rwąco :)
Mamawcześniak- ja robiłam testy nałogowo w tamtym miesiącu:) teraz i tak nic nie zmienie. denerwuje mnie tylko że mam tak długie cykle 34dniowe. zaczym zaczęłam się starać to miałam krótsze .
Marchew- ewidentnie gratuluje:) mogę zapytać jaką masz czułość testu? mój był bledszy. ale tak się zastanawiam czy to nie moje zwidy i omamy:-):-):-):-)szkoda że go popsułam a zresztą może i to dobrze.

Kobitki posłałam młodego do przedszkola i zamiast wziąć się za robotkę jakoś to siedzę i bazgram przy kompie:-):-):-):-)

reklama
Do góry