reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Mar-chew tralalala gratulację!!!! ale numer, niezła niespodzianka od rana, a co planowałaś? Jaką płeć?
Mamawcześniaka gratuluję syneczka, na pewno się dogadają, no i w przyszłości w razie potrzeby jeden drugiego obroni:-)
Ana ale Ty się kobieto nie martw, test: druga kreska widoczna, (.)(.) bolą, udało się jak nic:tak:
Piranha już to kiedyś pisałam ale napiszę jeszcze raz, jesteś niesamowita, jejjjjj tak się cieszę że nadal tu jesteś i pomagasz mimo natłoku obowiązków.Cały czas czerpię i to duuuużo, z informacji podanych przez Ciebie.
Dorcia ale spotkanie rano...........no nie zazdroszczę. Dobrze, że jej wygadałaś. Kochana spotka Cię to szczęście i urodzisz upragnionego synka, mówie Ci to, ja już czekam kiedy napiszesz : DZIEWCZYNY JESTEM W CIĄŻY:tak:
Nuuuśka co z tą @?! no niech przychodzi w końcu a potem niech sobie idzie na 9m:tak:
Ewelin co Ty mówisz?masz niedoczynność? NO to kurcze, życzę Ci żebyś się szybko z tym uporała. Tak na marginesie zazdroszczę, ja też już chcę kupować wyprawkę dla córeczki:tak: Mam nadzieję, że mnie ta radość w życiu spotka jeszcze!!!

Ostatnia edycja:
mamakaja

CAŁUSKI !!!

images

Ostatnia edycja:
mamakaja - chłopca... mój mąż dzisiaj przemówił do brzucha - witaj synku :-p
tylko moja córka wczoraj (sama z siebie - nic o ciąży nie wie), że już się nie może doczekać, aż będzie miałs siostrzyczkę :-p hahaha

Dorcia dzięki Kociaku!!!
Mar-chew-ko ale słodko kurcze powiem Ci że wzruszyło mnie to jak napisałaś o M, jak z synkiem się przywitał. Meeega są takie sytuacje, a Hania ucieszy się z braciszka zobaczysz:tak:

Marchew to ja jeszcze raz gratuluję z całego serca i niech ten synuś sobie tam zdrowo rośnie
Dorcia ale masz teksty, fajna z Ciebie babeczka no i kciuki trzymam, skoro nie czujesz nic to może być właśnie to
Ja w cyklu którym się udało nie miałam kompletnie żadnych objawów a wcześniej to były ciąże urojone :-)
Mamakaja witaj uda Ci się z tą córeczką zobaczysz
:-)

Marchew, Ana, trzymam mocno kciuki :tak:
Wczoraj byłam na USG, na które mnie kieruje mój gin raz w roku. To był 10-11 dzień cyklu i mam pęcherzyk na jajniku 18 mm, czy to oznacza owulację?? Czy jej początek, koniec? Temperatura poranna mi wzrosła już wczoraj do 37 ale też jestem przeziębiona, więc to może być powodem. Trochę wcześnie jak na owulkę ale od kilkunastu dni biorę Castagnus (który mi gin przepisała na PSM), czy to możliwe, ze ten lek skrócił mi i tak dość krótki bo 26 dniowy cykl lub przyspieszył owulację?

Marchew jeszcze raz serdecznie GRATULUJE KOCHANA !!! :-):-) a mowilam ze sie uda :**

dorcia smarowac paluchem po pasku hahaha Dooooooorcia jak ja Ciebie czytam to mi sie od razu geba do monitora smieje :laugh2: ja wierze ze Tobie sie uda teraz zobaczysz, co jak co ale lepiej chyba wstrzelic sie nie mogliscie :-)

mamakaja no wlasnie, ja tu o tancu szamana co by dziewczynom @ nie przyszla a sobie to chyba powinnam potanczyc zeby wreszcie sie pojawila :no: masakra normalnie, ten cykl pobil wszystkie na glowe dlugoscia, i totalna kiszka :angry:

Anette Castagnus potrafi wiele namieszac i w tym poztywnym znaczeniu i tym negatywnym. Wiem, ze wielu dziewczynom owulacje przyspieszal, zakladajac ze pecherzyk przez dobre rosnie okolo 2mm to owulacje u Ciebie obstawialabym dzis najdalej jutro :) Dzialajcie wiec.

Marchew moje wielkie gratulacje!!!! Moc niebieskiech &&&&&&&&&&&&&&&&&& nich spelnia sie wasze marzenia! Kurde ale super :-) Powiem Ci ze ja powoli zaczynam wyczuwac dume w moim M aczkolwiek on nie jest skory do okazywania jakichkolwiek emocji. Za to córa jest przeszczesliwa, poprostu przeszczesliwa. Codziennie po 100 razy caluje brzuch, mowi moj dzidziuniu, moj braciszek, tak bardzo czeka ze nigdy bym sie tego nie spodziewala. Panie w przedszkolu codziennie na dzien dobry maja zdana relacje ze mamie brzuszek urosl o centymetr i dzidziuniu tez ja kocha i juz po feriach zimowych sie urodzi... czasem mnie az rozczula :) pewnie jeszcze bedzie roznie ale narazie jest taka pelna radosci, strasznie sie ciesze.

Ana wiesz co sprobowalam sobie wyobrazic jak rozkladasz ten test na czynniki pierwsze haha :-D

Nuska ja nie uzywalam testow ph, mialam miernik. Dziewczyny napewno podszkola ;-)

Ewelin kurde co za pech z ta tarczyca. I jeszcze te nogi, wspolczuje i zdrowka zycze! Mam nadzieje ze przynajmniej z tej tarczycy szybko wyjdziesz. A mialas kiedys problemy z tarczyca? A ja kupilam jeszcze te gatki do body ktore juz mam Product Detail | H&M PL i fajne dresiki w tesco. Ale juz daje spokoj z rozmiarem 56 teraz przerzucam sie tak jak Ty na 3-6 miesiecy. Ale jeszcze jedna rzecz chodzi mi po glowie, taki sweterek, albo bluza bez kaptura, ale cieniutki zeby zalozyc na body a pod kombinezon, nawet zeby ze szpitala wybrac. Mam nadzieje ze Twoja szyjka bedzie ok. Ja mam wizyte dopiero za 2 tygodnie ale codziennie wertuje internet ile juz ma moj dzidzius, ile wazy, mierzy... a brzuch mi rosnie calkiem niezle Ci powiem :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Dorcia właśnie Maggie napisała, że na początku ciąży z synkiem nie miała żadnych objawów. Ja też nie miałam. Nic mnie nie bolało, ba nawet test ciążowy mnie skłamał kilka razy i pokazywał :BRAK CIĄŻY !:-D

Do góry