witam sie dziewczynki wieczornie !!
Jezusie, alescie naprodukowaly przez caly dzien
maggie nie masz za co dziekowac, po to tu w koncu jestesmy, zeby sie wspierac, zawsze i wszedzie i przede wszystkim motywowac do walki bo tylko dzieki Niej osiagniemy upragniony cel
krystianmartin mocno zaciskam kciuki !!! Jak ja Cie podziwiam za ta dietke ! Ile ja razy chcialam podejsc, tyle razy odpuszczalam, strasznie marna mam silna wole jesli chodzi o takie rzeczy. A w jakim czasie schudlas te 9kg powiedz ?
marchew byla jedna krecha bo na bank za wczesnie i tyle ooo! Za dwa dni beda dwie krechy zobaczycz :* Co do dziwnego pieczenia, mialas je po aplikacji sody ? Ja tez tak mialam, ale po paru dniach stosowania jak pisaly dziewczyny, rzeczywiscie przeszlo. Ale pierwszego dnia, albo dalam jej za duzo na palec, albo nie wiem co, bo mialam wrazenie ze wszystko i jeszcze troche ze mnie wylecialo
piranha kochana moja dziekuje :*** Ty jestes kurde mentorem Naszego watku, zawsze i wszedzie poradzi i pomoze ! :-) Kochana kobieta.
Widzisz, a ja staralam sie zastosowac wszystko co pisalas, stad ta witamina C, ale w takim razie postaram sie ja jak najbardziej ograniczyc, bo rzeczywiscie szkoda. Moze ewentualnie raz na czas podam ja Ł. ale tez bez przesady, jak piszesz warto zastapic ja owockami
Co do tempki dziekuje Ci bardzo, jutro pierwszy dzien bez Luteiny. Och, zobaczymy. Straszny cykor ze mnie i niedowiarek chyba juz z braku sukcesu przez ten caly czas.
Dzieciaczki juz zdrowe ? Bo mialam pytac, ale zapomnialam wczesniej.
Dorcia ja nie wiem czy w ogole bede sikac
chyba w sobote zasikam pare testow, zobaczymy jak jutro bedzie wygladala temperatura, dzis jeszcze wcinalam Lutke wiec to tez pewnie mialo duzy wplyw.
Co do boli, Ty sobie juz nie wkrecaj ze za duze i nie peklo ! Na pewno peklo, i zolnierzyki juz sie ustawiaja w kolejce do Twojego jajca :-) Ph piekne, tescior piekny, podzialaliscie wieczorkiem wiec wszystko super sie zlozylo.Nie moze sie nie udac i tyle.
I ciesze sie, ze coraz lepiej idzie z soda ! zuch dziewczynka :-)
elmo juz wiem :/ odstawilam, zielona jestem kurde jak pietruszka jeszcze w niektorych kwestiach az wstyd !
A na brzuchu z pupa do gory....yyyy to jak to jest ??
bo ja Cie bardzo przepraszam , ale nie wiem jak sie do tego zabrac
Mowisz poduche pod miednice czy jak ? W ogole jak zakupy sie udaly ???? Nic nie pisalas, albo ja nie doczytalam, co kupilas fajnego
oczy niebieskie w tym cyklu juz aplikowalam, do 24h po jak mi sie wydawalo mojej owulacji. Doszlam do wniosku ze powinnam kupic sobie notatnik i zapisywac wszystko co piszecie, ciezko wszystko zapamietac od razu, a kazda rzecz bardzo przydatna. Chyba tak zrobie.Zaloze wlasny, prywatny siusiakowy poradnik :-) W ogole mialam pisac, przekonalam sie dzieki Tobie do suszonych moreli. Kupilam 3 dni temu pol kg na poczatek, pierwsze pare takie sobie, ale teraz zajadam sie ze smakiem. Do tego fish oil, i acard kupie i zaczne brac od 1dc.
roszpunka o popatrz, a moze to jest mysl ? lezec na tym boku z ktorego jajnika byla owulacja. Mnie prywatna ginekolozka, ktora rowniez jest seksuologiem, bardzo fajna kobietka, ale droga jak szlak, powiedziala kiedy co i jak, ze przy tylozgieciu najlepiej w pozycji od tylu, ze po przytulankach wlasnie z nogami w gorze polezec przez 15 minut, badz z poducha pod pupa, ale niestety nic z tego
A Wy rowniez staracie sie o dzidzie na obecnym etapie ? Mamy liste, Nasza skromna na razie, wiec jak cos, pisz to dopisze :*