reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Matik czy się powinno ...nie wiem...ja wypiłam. Fakt mam po nim zgagę i dziwne pieczenie...ale w sumie wypiłam ich może 6-8 ...więc nie powinny zaszkodzić ! Powinno się na pewno zaaplikować sodę na palcu do 24 h po owu...co do napoju to najlepiej wiedzą to Elmo i Piranha !!!

Matik - nic mi po nim nie jest... brałam też syrop wykrztuśny - kupiłam taki fajny, że miałam po nim problemy z żołądkiem... w pracy tak mnie brzuch bolał, że obchód to na kuckach robiłam :-p

Dorcia kochana. Jestem:-D dzieci jeszcze szaleją ale wkrótce pójdą spać.
Ja oczywiście trzymam Cię za słowo i z niecierpliwością czekam na niespodziankę :tak:
Meggie ja zakwaszałam się sylkiem. Jak to wcześniej kiedyś opisywalam smarowałam całe działo :-D
Piranha nie wiem co bierzesz pod uwagę w liście ... Ja się zakwaszałam właśnie sylkiem. Księżyc był w znaku żeńskim-Jonas na dziewczynkę . Nosiłam bransoletkę z jonami ujemnymi i zakupilam do pokoju jeszcze dwie paprotki:-D Zachowalam jeszcze odstęp od owulacji 3 i 2 dni. No ii kalendarz chiński wskazywał dziewuszkę:laugh2:
co z tego wyjdzie okaże się po pierwszej połowie listopada.

Ostatnia edycja:
reklama
Oczy niebieskie z ciaowych ciuchów zakupiłam tylko 2 pary spodni w h&m i raczej nic wiecej nie bede kupowac typowego. Teraz taka luzna moda wiec spoko.
Roszpunka wiekszosc oddalam, czesc zostawilam. Ale niedawno robilam porzadek w tych odlozonych rzeczach i powiem Ci szczerze ze zaluje ze wszystkiego nie wydalam. Rzeczy wylezane prawie 5 lat niestety nie sa juz pierwszej swiezosci :/ po drugie u mnie np. nie pokryje sie plec. Wiadomo jakies kurtki moze sie komus przydadza bo Ty wystarczy ze nie wstrzelisz sie w ta sama pore roku i juz lipa, ale te body, pajace, rajtuzki nie nadaja sie nawet na to zeby to teraz komus dac. Serio. Nie wiem moze tak mowie bo stac mnie zeby kupic nowe, punk widzenia zawsze zalezy od punktu patrzenia ale nawet na ciuchach mozna za grosze kupic lepsze rzeczy uzywane niz te wylezane na strychu.
Krystianmartin niezle! Podziwiam :) Ja juz za pól roku biore sie za siebie hehe
Co do napoju sodowego napewno nie jest zdrowy na dluzsza mete. Jednak sama dieta i suplementacja typowo dziewczynkowa czy chlopczykowa na dluzsza mete tez nie jest zdrowa. Dlatego wszystko zaleca sie stosowac maxymalnie pol roku. Napoj sodowy mozna pic maxymalnie 7 dawek dziennie przez dwa tygodnie do owulacji. Po owulacji koniec.

&&&&&&&&&&&& za poranne testowanka!!!!! :-) Oby byly same dobre wiesci!
Do jutra.

Do góry