reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nuśka- komp mi się wiesz i nie zauważyłam że liste zrobiłaś :) wszystko w tablei mojej się skleiło i poprzestawiało:) dopisuje się do twojej:-):-):-)

PAŹDZIERNIK 2013

Nuuuśka - termin @ 10.10 ( 10 cykl starań )

Ana87 - termin @ 16.10 (3 cykl starań)
Dorcia - termin @ 23.10 ( 9 cykl starań )
myszka281 - termin @
zakręcon
a - termin @
Milla21- termin @
truskafffka - termin @
Airfix
- termin@

LISTOPAD 2013

W oczekiwaniu na staranka :
kate18,

jakby poustawiać się datami @???????

Ostatnia edycja:
Ana popracuje nad Nia w wolnej chwili - fajnie by bylo jakby mimo wszystko byla w kolumnie, wtedy by sie tak nie rozlazila na wsze strony :-pochana juz Cie machnelam na rozowo :) Kolorki zmieniasz w :"A" kiedy piszesz wiadomosc ( rozwijasz na strzalce )

PAŹDZIERNIK 2013

Nuuuśka - termin @ 10.10 ( 9 cykl starań )

Ana87 - termin @ 16.10 (3 cykl starań )
Dorcia - termin @ 23.10 ( 9 cykl starań )
myszka281 - termin @
zakręcona - termin @
Milla21- termin @
Mar-chew - termin @
Airfix - termin @
Maran-atha - termin @
mamakaja - termin @

LISTOPAD 2013

W oczekiwaniu na staranka : kate18, maggie2205
,

Ostatnia edycja:
Ana nie ma za co :) teraz jest troszke bardziej czytelna . Mam nadzieje, ze to pomoze, wtedy bedziemy wiedziec ktora i kiedy, przez przeszukiwania ilus tam stron wstecz :blink:

w ogole mam pytanko. Dajmy na to,wczoraj mialam owulacje, czy napoj sodowy mam pic nadal czy zaprzestac juz ?

Nuuśka- ja na tych starankach chłopakowych się nie znam. na dziewczynke należy utrzymać niskie ph przed i po owulacji. więc na chłopca wysokie pewnie też przed i po owulacji.

reklama
Nuuśka z tego co pamiętam to "soda na palcu" jeszcze po seksach też...a co do napoju..kurka nie wiem :-( !!!
Trzymam ręcyma i nożyma &&& ...dobrze że mam zmywarkę bo nie dałabym rady umyć naczyń z tymi kciukaskami !!!

Tabelka super :tak: Będziemy na bieżąco !!!

Do góry