Antosia super sie to czyta :-) dajesz nadzieje, bo kazda z Nas jest w koncu inna. U mnie owulacja napozniej od poczatku pomiarow byla 18dc , ale wtedy wykres na Nia wskazywal a tu ? jakas totalna kiszka po prostu. Seksic sie bedziemy bo a noz cos sie wykluje, ale nie wiem, nie sadze :/ a Twoj wykres rzeczywiscie tez taki do bani byl ? heh potwierdza sie kolejny raz to ze w takim cyklu mozna zajsc w ciaze. Oprocz tego watku, siedze od poczatku na lutowkach i wczoraj wlasnie dziewczyna w 13-tym cyklu staran, dodam, ze cyklu bezowulacyjnym jak jeszcze mi wmawiala dzien wczesniej zobaczyla dwie krechy. Wiec chyba wszystko jest mozliwe, w najmniej oczekiwanym momencie
kate18 w takim razie bede mocno Ci kibicowac, zeby i tym razem od razu sie udalo. I gratuluje postepow synusia pamietam, jak Ola byla na tym etapie. Dostala piekny nocnik w ksztalcie misia. Wiesz co zrobila ? Nocnik stal sie najlepsza zabawka, nie bylo sposoby zeby przekonac ja do zalatwiania sie na Nim. Za to za pierwszym razem kiedy nalozylam jej nakladke na wc zalatwila sie bez szemrania i tak juz pozostalo zuch dziewczynka.
kate18 w takim razie bede mocno Ci kibicowac, zeby i tym razem od razu sie udalo. I gratuluje postepow synusia pamietam, jak Ola byla na tym etapie. Dostala piekny nocnik w ksztalcie misia. Wiesz co zrobila ? Nocnik stal sie najlepsza zabawka, nie bylo sposoby zeby przekonac ja do zalatwiania sie na Nim. Za to za pierwszym razem kiedy nalozylam jej nakladke na wc zalatwila sie bez szemrania i tak juz pozostalo zuch dziewczynka.