reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki wpisujcie sie terminami jak zaznaczyla Ana . W razie czegos ja pozmieniam .

maran-atha a ja Cie juz na liste wpisalam :) ok w takim razie usowam a jak juz bedziesz staraczkowa mamusia to prosze sie dopisac :tak:

kate18 u mojego Ł. z kolei powiem Ci, ze to roznie choc moze troche przewazaja rzeczywiscie chlopcy. Ja zycze Ci z calego serducha dziewczynki !! :blink: Musi byc i koniec.

elmo na razie tylko po cichu przypuszczam okaze sie jutro , ew. pojutrze. Dziekuje za podpowiedz :*

polisia trzymam kciuki z calych sil ! :-)

PAŹDZIERNIK 2013

myszka281 - termin @ 04.10 (2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 10.10 ( 9 cykl starań )

Ana87 - termin @ 16.10 (3 cykl starań )
Dorcia - termin @ 23.10 ( 9 cykl starań )
Milla21- termin @
Mar-chew - termin @
Airfix - termin @
Vviedźma - termin @
mamakaja - termin @

LISTOPAD 2013

W oczekiwaniu na staranka :
kate18, maggie2205,zakręcona.

Ostatnia edycja:
reklama
elmo nadia ani mleka ani kakaa nie wypije ze szklanki nie wiem czemu moj kuzyn rok starszy od nadii tez ze szklanki nie wypije ale on dlatego ze mu mleko smierdzi a w kubku niekapku czy butli nie :)

Hej dziewczyny,
ja staranka o córeczkę zaczynam w listopadzie, teraz się przygotowuje :-)
Wczoraj i dzisiaj byłam u mojej siostry, która miesiąc temu urodziła cudowną Lenkę. Niemogę się nacieszyć i napatrzeć na to maleństwo :-)

Dziewczyny czy bardzo silny ból który mam raz w miesiącu to moment owulacji może być? aż na pupie ciężko usiąść:(
właśnie mam tak teraz. tylko dziwi mnie to że test owu zrobiłam wczoraj o 18.00 i były już dwie krechy a przedwczoraj nie było jeszcze wieczorem. no a teraz jak wstałam to bardzo mnie bolą jajniki i wszystko wewnątrz:)
przytulanie było w piątek no i wczoraj dopołudnia.
przed i po aplikuje troszkę sylku. na noc też dałam sylku i teraz rano. chyba teraz zostało mi się modlić:-:)-:)-:)-(
pozdrawiam

Witam się spod ciepłego kocyka...brrrr jak zimno !!! Jeszcze nie włączyłam pieca...ale chyba właśnie go załączę bo nie wyjdę spod koca !!!

Ana to już chyba więcej zrobić nie możesz...chyba że kopniesz żołnierzyki żeby szybko znalazły jajeczko ???:-D Trzymamy cały czas &&& ... czyli teraz najgorszy czas oczekiwania ... kiedy zamierzasz testować...w dniu spodziewanej @ czy wcześniej ??? A ten silny ból to najprawdopodobniej owulka...ja mam takie uczucie balonika i jak siadam lub kicham to bardzo boli !!!

hej hej :*

ana ja przewaznie w dniu owu nie umialam w ogole usiasc, mialam wrazenie, ze rozdeta jestem cala w srodku, do tego jajniki na przemian dawaly na calego, ale ostatni taki bol mialam w lipcowo/sierpniowym cyklu. trzymam mocno kciuki !! Staraj sie nie myslec i jak tylko mozesz najbardziej odstresowac :blink:

U mnie owu pradopodobnie jednak nie bylo. Tempka do bani, niech ten cykl sie juz skonczy bo az patrzec sie nie da kurde jak sie namieszalo :/ W dodatku chorobska nie udalo sie wytepic, wczoraj po pracy kurowalam sie wszystkim czym sie dalo, ale niestety dzis jest jeszcze gorzej :no:

Witam sie z rana z poranna kawka :-)
Chciałam tylko powiedzieć ze jednak nie miałam zwidów zrobiłam test i jest bladzioch :tak: wiec @ raczej do mnie już nie przyjdzie ale te parę dni będę siedzieć jak na szpilkach to moj 10 fl ;-)według mnie to SYLK pomógł mi zajść w ciąże bo o 2 synka staraliśmy sie prawie rok a tu praktycznie w 1 normalnym cykl bo poprzedni miałam 47 dniowy wiec nie wiem czy była wtedy owu ? :confused: Ciesze się bo zdarzyłam przed latem, następne staranka miały być znowu na wiosnę żeby nie rodzic zima ani latem wiec fajnie wyszło chociaż cały czas nie dowierzam :zawstydzona/y:

reklama
Myszka ...superowo !!! GRATULACJE !!!
Pójdziesz na betę ???
Ja kupiłam pressed i mam nadzieję że mi pomoże zajść w ciążę !!!

Do góry