reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Macy byloby super jakby i to sie sprawdzilo, choc ja mam jeszcze rozkminkę innego rodzaju, a mianowicie czy karmienie nie bedzie mi jakos utrudniac zajscia, ze wzgledu na prolaktyne (choc teoretycznie skoro karmie malo i mam juz regularne cykle to niby nie powinno).

Myfanwy, jeśli masz cykle regularne, to myśle, że nie. Myślę, że dobrze byłoby mierzyć tempkę, żeby określić kiedy jest owu.

dzien dobry wszystkim :)
ja na chwile skorzystalam z neta urodziny :)
ewelin gratulacje zdrowej corki:) wiecej nie czytalam wiec nic nie pisze;/ jak wroce do domu to sie postaram cos przeczytac :) i trzymam kciuki za staraczki :)

ja mam wizyte jutro nie plamie to licze ze lozysko poszlo w gore :)

Macy - masz rację, tylko pytanie, czy samo info o skoku temperatury w pierwszym mierzonym cyklu bedzie juz dla mnie wyrstarczajacym sygnalem? Bo mam wizje roznicy max. 3 lat miedzy rodzenstwem, czyli powinnam zaczac juz lada moment (corka skonczy za pare dni 2 lata). A wczesniej mialam troche zawirowan (jestem swiezo po przeprowadzce do innego kraju...) i jakos tak pod gorke bylo z tym mierzeniem temp. :/ W tej sytuacji mysle jeszcze o testach owulacyjnych...

Cześć dziewczynki !!!
Czy ktoś mnie jeszcze pamięta ??? Czy któraś tęskniła ???

Wpadłam tylko na chwilkę życzyć Wam tego o czym marzycie...upragnionych ciąż, wymarzonych płci i wszystkiego co sobie tylko wymarzycie. Czytam często ten wątek ( mam sentyment) ale czasu brak na pisanie -niestety !!!

U mnie szósty cykl starań niestety nie udany...ale nie załamuje się ...w końcu się uda !!!

Natomiast jedna z Nas starających się, dzisiaj zobaczyła dwie piękne krechy !!!:tak:
I widzę że nie pochwaliła się jeszcze !!!
Ale na pewno się pochwali...jak troszkę ochłonie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Jak myślicie kto to taki ????????

Jeszcze raz tu na forum
Kochana GRATULACJE !!! Nudnej ciąży !!!

Ewelin GRATULACJE !!! Wiedziałam że będzie dziewczynka !!!
Widzę że na tabelce nadal 100 % skuteczność ...tak trzymać !!!

Piranha...wiesz kochana że jesteś świetną babką i Twoje rady są po prostu bezcenne !!!!!!!!!!!!!!! Jesteś moją "dobrą duszą" !!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Maran ...dziękuję za pamięć !!! !!! !!! Kochana jesteś !!!

Mam wielką prośbę...potrzebuję znaleźć "wskazówki" na chłopca...kilka razy już to czytałam...ale muszę odnaleźć jaki żel dopochwowy jest "chłopczykowy" ???
Bo ginekolog kazał mi kupić rephresh a on jest dziewczynkowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POMÓŻCIE !!!

Do góry