reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo: w Omiś byłam w Dalmacji - 35 stopni było cały pierwszy tydzień, w drugim średnio 27-29, ale potem niż bliżej Zatonu i Nin byłam co by się nie znudziło, bo ja szukałam tylko plaż piaszczystych dla Miśki i na szczęście znalazłam :)
podziwiam, że twój mąż się na wszystko godził - jakbym przyszła do mojego, ze ma lód trzymać wiadomo gdzie to by mi się postukać kazał heheh - ale chłopiec mu się marzy:)
Miłego wypoczynku - lecicie czy jedziecie autem?
Polisia: może ciążą młodsza - trzymaj się i oby dziś dojrzał to serducho w końcu!
Macy: ja po 2 tyg. to nie wiem kiedy ogarnę pranie i prasowanie jak 8h w pracy siedzę... masakra jakaś;)- Miśka zużywa średnio jedno, dwa ubrania dziennie, bo wystarczy, ze coś zje i już jest calutka umazana...wyjątkowo zdolna, jak twój syn, a tu pranie z 2,5 tyg... a na dodatek taka pogoda, że schnie mi na balkonie jedna porcja cały dzień i dosycha nocą w domu...
Axari: śliczna niunia!

reklama
Macy takie objawy ciazowe u mnie :baffled: Dzis juz o wiele lepiej, jak narazie. Mam lekkie plamienia, ale zauwazylam, ze np kiedy mam zaparcia i siedze na kibelku troche to wtedy mam troszke rozowej krwi. Rozowa jest z szyjki macicy a moja jest po ambutacji i porodzie naturalnym troche pocharatana. Do tego biore luteine dopochwowo i to tez ja troche podraznia.
Elmo przeboje straszne... uroki ciazy :)
Polisia w takim razie do jutra nie puszczam kciukow za Twoje malenstwo. Mam nadzieje, ze lekarz sie pomylil albo po prostu nie dopatrzyl. Wysylam buziaki

polisia trzymam kciuki bardzo mocno za to zeby jednak pokazało się serduszko :) Trzymaj się cieplutko i mysl pozytywnie.

Dziewczyny czy jak nie mam abonamentu premium w ovufriend to wyznaczy mi owulację? Dziś mi się skonczył i tak sie zastanawiam. U mnie dzis 15dc i owulacji jak nie bylo tak nie ma, a testy niegatywne

Marika no to w zasadzie prawie 0 zrobione w kierunku dzidzi bo nawet owu nie wiemy kiedy było :shocked2: oczywiście według naszych starań o tą płeć ale poczytaj kilka stron wstecz dziewczyny pisały całe listy co i jak na dziewczynkę

trzymam kciuki oczywiście za spełnienie marzeń na pewno trafiłaś :)

Czytałam, czytałam i to sporo. Jednak uznałam, ze to wszystko nie dla mnie. Podziwiam, was wszystkie za te poświęcenia dla dziewczynki. My Poszliśmy na spontan, jednego miesiąca nie zaszłam, choć staraliśmy się niemalże codziennie. Następny cykl odpuściliśmy i się udało.
Czy będzie dziewczynka, czy chłopczyk, będzie dobrze. Najważniejsze, żeby urodzić bez komplikacji i dzidzia była zdrowa

Hej
Wiecie, że jestem w fazie podejmowania życiowych decyzji. Wiem, że większość z Was traktuje wróży z przymrużeniem oka.... ale napiszę Wam coś ciekawego, bo byłam dzisiaj u Pani która wróży z kart anielskich i.... Powiedziała mi, że problem mojego zajścia w ciążę tkwi w nasieniu mojego M.. jak to ona powiedziała jego plemniki są leniwe, mało ruchliwe.. powiedziała, żebym podała mu macę. o której pisała mi Piranha, a którą oczywiście zamówiłam już. Mówiła, że nie jest konieczna laparoskopia,(jednak to moja decyzja) natomiast potrzebne są suplementy, i odstresowanie... i wiecie co... jak zajdę to będzie dziewczynka;-). Powiedziała, że jestem najbardziej płodna tej jesieni, i całe przyszłe 2 lata... i co wy na to?
Może poczekać z laparoskopią? Mój m powiedział, że będzie brał te suplementy...

reklama
Matik ja zazwyczaj cykle mialam 28-30 dni, i owulacja wystepowala w 14 dniu, tzn okropny bol jajnikow zawsze w 1 3 dniu i w 14 dniu nie moglam lezec, siedziec, nic, stad przypuszczalam ze w 14 dc owulacja wystepuje, ale po tych dwoch cyklach to ja sama teraz nie wiem co o tym myslec. W tym cyklu tez 13 dnia bol brzucha i jajnikow jak owulacyjny i 14 dzien nie mogla spac, ani lezec na boku tak bolalo, a tu wychodzi na to ze to owulacji nie bylo... To moze kurcze ja w ciaze nie zachodzilam bo zle owulacje wyznaczalam :( ale teraz skad ja mam wiedziec czy owulacja wystapi w nastepnym cyklu w 14 dniu, czy w 16 dniu czy kiedy indziej, zeby starania skonczyc 2-3 dni przed owulacja :(

Do góry