reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
pirahna ja anemia mialam z nadia a bralam femibion z colinem tez bralam femibion i wyniki ksiazkowe teraz tez a biore folio jakie niemieckie leki zwykly chyba kwas ;p ale mowie jade do polski to sobie kupie albo ten prenatal duo albo femibion natal 2 ogolnie w kazdej aptece mi powiedzieli ze to samo ale dha ma wiecje prenatal;/

axarai to super ze wyslali go na kurs :)mowia ze dzieci szybko sie ucza :)a pol roku w przedszkolu to nie az tak duzo bo moje kolezanki corka chodzi od 3 roku teraz ma 4 i mowi ladnie po niemiecku ale mama ja duzo uczy po niemiecku ale mowi duzo po niemiecku i jak czegos nie wie to po polsku :) ale napewno to dziecko mowi lepiej po niemiecku niz ja :-D

Pirania , możesz wpisać w tabelkę u mnie raptem 3 czynniki , po tym co Elmo wyprawiała to ja mam chyba tego syna fuksem:-D

Krystianmartin , do odważnych swiat należy :) cieszę się z takiego obrotu sprawy u Was . Dzieci się szybciej przyzwyczaja niz ty zobaczysz :) Ale mnie ucieszył Twój post :)

axarai , piekna dziewuszka :)

U mnie pobojowisko w pokoju i łazience .... w końcu dwie panienki szykowały się do szkoły:-p

krystianmartin współczuję znowu przyszła @ wstrętna
a czy ty w ogóle bierzesz jakieś witaminy i mąż?
ja w tym cyklu cały czas mam bóle kręgosłupa w krzyżu co jest ? wypłukuje mi coś witaminy?
Pirania test owu w czwartek był negat później już nie miałam jak sprawdzić , więc pewnie w sobotę była owu? no to pewnie nie zdążyłam z Przytulankami

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za troskę, nie wymienię każdej z Was, ale widzę i czuję, że jesteście myślami przy mnie i dziękuję. Jutro mam mieć wizytę, która potwierdzi wszystko. Ogólnie nie ma co się łudzić, wielkość fasolki odpowiada prawie 8tc więc spora, to jest jedyna rzecz, która mi daje nadzieję, bo miałam jednak późno owulację i dziwi mnie, że aż tak spora mu wyszła. A jednocześnie wiem, że dość długo mnie badał. Nie chcę też zbytnio się łudzić.
Akcji serca nie było, uznał, że musiało przestać bić niedawno, bo już powinno być widać.
Przepraszam, że tylko o sobie, ale mam nadzieję, że zrozumiecie choć trochę.
Ogólnie źle mi, bo nawet płakać nie mogę, bo synek też zaczyna, więc muszę być dzielna, ale źle mi strasznie.

Polisiu, myślami będę z Tobą. Jeśli fasoleczka jest duża, to może wszystko jest dobrze. Bądź dobrej myśli.
Elmo, było cudnie. Nie lubię pisać szczegółów na ogólnym forum, bo może mnie jakiś Sherlock Holmes dorwać, a po co tracić prywatność. Zaczynasz już się pakować? Ja z prania jeszcze się nie wygrzebałam. A co dopiero prasowanie. Za to wzięłam się za obróbkę zdjęć. Tylko tak ich dużo...
Klaudia, wydaje mi się, że na betę może być za wcześnie.
Matik, chyba teraz bardziej na luzie podchodzisz niż wcześniej. Trzymam za Ciebie kciuki, Kobito.
Czarna, to masz po kim sprzątać. A jak Milan się miewa?
Axari, jest śliczna! To chyba bardzo pogodne dziecko?
Daria, dzieci uczą się bardzo szybko, tylko nie należy im przeszkadzać. ;-)
Ewelin, cokolwiek robisz, mam nadzieję, że wkrótce się odezwiesz.

Witam poniedziałkowo :-D

Daria, ja w zeszłej ciąży brałam femibion, w tej na razie tylko kwas foliowy, tato kazał mi odstawić witaminy bo wzmagają mdłości...

Klaudia, Matik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Polisia, za Twoją fasolkę trzymam największe kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja dziś cała w nerwach siedzę, synek pierwszy raz został na cały dzień w przedszkolu, jak była niania to mogłam do niej dzwonić i pytać jak tam, a teraz nie mogę :baffled:

Poza tym dziś moja pierwsza wizyta, o 18! Proszę trzymajcie kciuki!!

czy ja na luzie ? no nie za bardzo:zawstydzona/y: przechodziłam od czwartku taki stres że dopiero trochę w sobotę odpuściłam :zawstydzona/y:i ruszyłam się z domu

Polisia trzymam kciuki nadzieja zawsze jest i może faktycznie ciąża młodsza więc jeszcze nie było widać trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Araki tobie również kibicuję i czekamy na wieści :-)

reklama
Pirania dziękuje za informacje ja również obstawiałabym 14dc ale tak mi wyznaczył ovufriend
tak bete także wydaje mi sie zawcześnie tylko wytrzymac nie potrafiłam a może jednak
:happy2::happy2:
Pirania jeśli wiesz jak można samemu na owu przesunąc na 14dc to prosze napisz mi jak:-)

Do góry