reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam wszystkie (te co mnie pamiętają i te nowe) ;)

Miło czytać o Waszych nowych ciążach - gratuluję :) Życzę wszystkiego dobrego.
Miło tez czytać te, które pamiętam :)

reklama
no więc ja dziś już świruję
fakt poszłam spać późno ok 3-4 w nocy, malutko łyknęłam likierku a rano o 9 tempka 36,35 :baffled: masakra nie ma wzrostu czyli nie było owu? szok 15dc i nic? nie wiem czy brać ten duphaston tak jak Dr kazała bo żebym nie zatrzymała tej owu znowu szok normalnie szok
Cy ten Parodel mógł mi coś napsocić? bo nic innego nowego nie zrobiłam o masakra

Matik to widze ze u Ciebie sie dzieje to samo co u mnie, codzien mowie- no, ,dzis test wyjdzie pozytywny a tu nic, dzis 14dc , zawsze w 14 dc byla u mnie owulacja poprzedzona wlasnie bardzo silnym bolem jajnikow i brzucha, a tu dzis bol przeszedl, nic juz nie boli, test nadal negatywny a temp sie trzyma. Wiem ze mam napewno pecherzyk bo bylam na tym monitoringu, ale czemu owulacji nie ma... kurcze martwie sie troche
vwiedzma, Lukaa moj maz tez maz znosi moje dziwactwa , faszeruje go suplementami, diete mu trzymam na dziewczynke, a dzis uwaga- patrze a ten sie kapie prawie we wrzatku haha

tylko u mnie były już pozytywne później negat i już więcej testów nie mam :zawstydzona/y: w poniedziałek powinny dojść lub we wtorek zobaczymy czy dojdą
Dziś mam skopany dzień bez humoru jestem zła chcę mieć dzidzię, tak bardzo chce podzielić się miłością, przytulać kiedy płacze ooooooooooohhhhhhhhhh straszne to czekanie:confused:

Matik2012- na pewno niedługo zostanie Ci wynagrodzone czekanie i będziesz miała ślicznego Bobaska. będziesz mogła Go przytulać do woli :) :tak: wiem że jest ciężko czasami ale dasz rade. trzymaj się cieplutko .

Zapewne mnie nie pamiętacie, zaglądałam tu przed poczęciem, jestem w 22 tyg ciąży. USG z 14 tyg wskazywało na chłopca. Teraz usłyszałam, ze "siusiaka tam nie widać, ale wstrzymać się z kupowaniem ubranek".
Nie stosowałam tych wszystkich metod na dziewczynkę, tylko tę żeby stosunek był kilka dni przed owulacją. Oczywiście owulacje tez na wyczucie, bo testów nie robiłam.
Oczywiście nie napalam się, przeczucie mówi mi że jednak to jest chłopiec, jeszcze przed poczęciem tak myślałam. Usg w 14 tyg utwierdziło mnie w tym przekonaniu. Teraz mam mętlik

Polisiu kochana,a moj budzi sie ostatnio 5-10 razy w ciagu nocy,gorzej niz jak byl mniejszy,bo wtedy tylko 2-3.i jeszcze m sie pyta czemu on spi z nami w lozku i gada ucz go ucz.ale ja jestem taka padnieta,ze usypiam i nie daje rady przekladac go do lozeczka.a o tym zeby m go przelozyl,albo podal mi do karmienia nie ma mowy,bo przeciez on sie musi wyspac.beznadzieja...

reklama
Mam cykle 32-33 dniowe Owulacja przypada na około 20 dc, a stosunek był 16dc. Lekarz twierdzi, ze owulacja była jeszcze później bo dziecko jest mniejsze o 6 dni. Dodam, ze mam nieregularne. Brałam miesiąc przed witaminy Prenatal. 2 miesiące przed kwas foliowy. Mąż pił multiwitaminkę
Nie sugeruj sie mną, bo jeszcze tak na prawdę nie wiadomo, kto mieszka w moim brzuszku ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry