reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Matik cudowna wiadomość, chyba musiałaś skakać do góry po niej, super- ciesze się bo dość juz tych smutnych. A więc zakwaszac się brać mężulka i do dzieła, trzymam kciuki za udany i owocny cykl.

krystian ty naprawdę musisz być silną babeczką, i trzymam kciuki za Ciebie. naprawdę bardzo bym chciała aby się Tobie udało w tym, miesiącu. Ale cichosza nie będę tym swoim gadaniem zapeszać ciii,

maran zobaczysz i ty doczekasz się synka. ja z drugim też myslałam że może będzie pomyłka, a teraz nie zamieniłabym go na zadne inne dziecko. Az mi głupio o tym mówić .pozdrowionka

elmo ty mi tu nie szalej i nie łam się. jestes jedyna moja opoką w tym całym planowaniu. Muisz wierzyć i mnie wspierac bo ja również wariuję. wczoraj byłam na zakupach dla chłopców i dzielnie minęłam dział dla dziewczynek nawet nie chciałam patrzeć. Mam w sobie wielka nadzieję ale codzienie tez myślę żeby nie było tak jak z kosmo, że będę się nastawiać, marzyć a potem jak ona przezyje ogromne rozczarowanie. jak o tym pomyślę to od razu mam łzy w oczach bez względu czy jade samochodem czy jestem w biurze czy w sklepie. ludzie patrzą się na mnie dziwnie bo mam całe zapłakane , czerwone oczy tak nagle. Nawet nie wiedza co dzieje się w moim sercu. ale staram się trzymać. Nie wiem co będzie jak się dowiem że to chłopiec-wmawiam sobie że nie będę płakac bo to będzie kochany mój zdrowy synuś ale czy tak będzie naprawdę-nie wiem.a tak apropo strachu , mam nagranie z usg z wizyty i boje sie je włączyć aby czegoś tam nie zobaczyć (to to jest schiz-do wariatkowa tylko ze mną).

a tak wogóle kochana to w czwartek za tydzień masz wizytę, zobacz jak to szybko leci, coś czuje ze na niej się dowiesz o płci. I co do ciebie to ja tez czuje u Ciebie chłopaka, naprawde jak dla mnie to jest niedopuszczalne aby mogłoby być inaczej. naprawdę tak na zdrowy rozum zakończenie jest tylko jedne.

mamawczesniaka ja tez na poczatku mialam takie ogromne wdecia jakby juz był 3 miesiąc przynajmniej. A akurat byłam w chorwacji więc w stroju wyglądalam okropnie brzuch wielki, nie ciążowy. starałam sie go wciągać ale nie dawało rady.

Araki,polisa a u was który tydzień i jak samopoczucie?wiem czekanie jest straszne a jak sie na cos czeka to czas się wlecze że hej.a więc araki ma wizyte 2.09 a polisa 3.09 tak? będzie sie działo,
kevinka dzięki za kciuki.
ann chcę tylko przypomnieć ze wapno i magnez w postaci cytrynianiu maja być, bo nie wiem jaki kupiłaś, węglany słabo się wchłaniają.i zurawinę polecam, albo w tabletkach, albo w soku albo suszona podjadać. I koniecznei wit C bo zakwasza dobrze. I ja polecam przed staraniami ten sylk uzywac. Piranha tez zawsze go polecała. jak cos jeszcze to pytaj. trzymam kciuki za udany cykl.

reklama
Krystian kciuki za wyczekaną ciążę, z takim nastawieniem szybko się uda zobaczysz :) jesteś wielka :)
Matik ooo super, same pozytywne wieści oby szybko była fasoleczka :)
U mnie już lepiej, na szczęście i humor też dopisuje :)ale jeszcze musze odczekać :) mam czas by się lepiej przygotować

Do góry