reklama
mamawczesniaka
Fanka BB :)
PH mialam okolo 4 - 4,5 przed a po starankach mialam wyzszy 5,5 ale to byly pozostalosci po nasieniu.
mamakaja
Airfix witaj:-) Ja też z powodu wysokiego tsh 3,9 nie mogę nawet próbować zajść w ciążę bo wiadomo czym to się może skończyć:-( Nie biorę jeszcze żadnych leków, ale na wizycie napewno endo mi coś przepisze;-)
Piranha jak to dobrze, że jesteś z nami, uwielbiam czytać Twoje posty z radami dla nas
Elle, Antosia co u Was?
Matik kiedy testujesz? Już się nie mogę doczekać:-) Trzymam kciuki za II
Piranha jak to dobrze, że jesteś z nami, uwielbiam czytać Twoje posty z radami dla nas
Elle, Antosia co u Was?
Matik kiedy testujesz? Już się nie mogę doczekać:-) Trzymam kciuki za II
Ostatnia edycja:
Matik2012
hejka mamakaja no dziś 7 d po ovu to jeszcze nie :-)
ale zastanawiam się w sobotę / niedzielę albo poniedziałek choć wątpię ;-)
dziś zrobiłam test owu i kreska jest ciut mocniejsza ale na pewno bardziej widoczna bo całą a nie połowa :-) ale się nakręcam nie ale co tam, co mi pozostało? tylko to.
To w zasadzie jak zabawa
mamawcześniaka no jak Ty brałaś sylk i Ci pomogło to i może do mnie się uśmiechnie szczęście:-)
a jak nie to normalnie 00000 testów wykresów nic nic nic mam nadzieję że mój organizm to zrozumie i mnie w końcu posłucha
ale zastanawiam się w sobotę / niedzielę albo poniedziałek choć wątpię ;-)
dziś zrobiłam test owu i kreska jest ciut mocniejsza ale na pewno bardziej widoczna bo całą a nie połowa :-) ale się nakręcam nie ale co tam, co mi pozostało? tylko to.
To w zasadzie jak zabawa
mamawcześniaka no jak Ty brałaś sylk i Ci pomogło to i może do mnie się uśmiechnie szczęście:-)
a jak nie to normalnie 00000 testów wykresów nic nic nic mam nadzieję że mój organizm to zrozumie i mnie w końcu posłucha
macy
Witam :-)
Polisia, uda się i to już niedługo.
Matik, bardzo obiecująco to u Ciebie wygląda! Trzymam &&& i nie puszczam.
Kasiu_UK, witaj po długim czasie. Przykro mi, że spotkało Cię takie nieszczęście. Też wierzę, że niedługo zobaczysz swoje dwie kreseczki. Ściskam.
Ewelin, gdzie Ty sie podziewasz?
Oczy niebieskie, jak się czujesz?
Polisia, uda się i to już niedługo.
Matik, bardzo obiecująco to u Ciebie wygląda! Trzymam &&& i nie puszczam.
Kasiu_UK, witaj po długim czasie. Przykro mi, że spotkało Cię takie nieszczęście. Też wierzę, że niedługo zobaczysz swoje dwie kreseczki. Ściskam.
Ewelin, gdzie Ty sie podziewasz?
Oczy niebieskie, jak się czujesz?
mamakaja tak ja tez mam obawy przed zajście w ciąże, bo wiem czym to grozi, jednak endokrynolog mnie uspokaja, że są kobiety które w ciazy maja duużo wyższe TSH i rodzą zdrowe dzieci, że taki wynik od 5-10 TSH nie jest jakiś straszliwy, aczkolwiek najlepiej dla starających aby był w granicach 1-2. Staram się mu ufać i nie nakręcać, wie że staramy się o dziecko i mówi że jak się uda żeby przyjść i zwiększy dawke. Ginekolog również powiedział to samo, aby nie nakręcać się, że ludzie mają dużo wyższe TSH i w ciąże zachodzą. Staram się myśleć pozytywnie Chyba wiedzą co mówią.
Matik2012 ja też powiedziałam, że więcej żadnych wykresów jesli się nie uda, z wykresu na ovufriend wychodzą mi cuda w ogóle to nie pokrywa mi się z testami. I w tym miesiącu skłonna jestem bardziej uwierzyć testom niż wykresowi temperatury, który domyślam się może być u mnie zaburzony właśnie tarczycą. ja w tym miesiącu zrobiłam jeszcze taki mały eksperyment, aby zaobserwować cykl, czyli codzień robiłam test owulacyjny rano i wieczorem i naklejałam go na kartkę i widzę że intensywność drugiej kreski zmieniała się kilka dni przed tym jak pojawiły się dwie ciemne krechy, pokryło się to u mnie z bólem jajników, z temperaturą niestety nie w przyszłym cyklu też tak zrobię i wtedy będzie mi łatwiej wstrzelić się w córe
Matik2012 ja też powiedziałam, że więcej żadnych wykresów jesli się nie uda, z wykresu na ovufriend wychodzą mi cuda w ogóle to nie pokrywa mi się z testami. I w tym miesiącu skłonna jestem bardziej uwierzyć testom niż wykresowi temperatury, który domyślam się może być u mnie zaburzony właśnie tarczycą. ja w tym miesiącu zrobiłam jeszcze taki mały eksperyment, aby zaobserwować cykl, czyli codzień robiłam test owulacyjny rano i wieczorem i naklejałam go na kartkę i widzę że intensywność drugiej kreski zmieniała się kilka dni przed tym jak pojawiły się dwie ciemne krechy, pokryło się to u mnie z bólem jajników, z temperaturą niestety nie w przyszłym cyklu też tak zrobię i wtedy będzie mi łatwiej wstrzelić się w córe
Matik2012
jestem jestem bo mimo wszystko ten cykl różni się od pozostałych więc cień szansy jest , ale wiadomo jak wyrocznia przyjdzie to nic nie pomoże bo na objawy to już nawet nie patrzę tyle ich już miałam w poprzednich nie udanych cyklach
więc ok niedzieli sprawdzamy
więc ok niedzieli sprawdzamy
reklama
Podziel się: