reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
mamakaja, araki, Piranha też tak myślę z tym wykresem, że jak dociągne do końca cyklu to może ovufriend tą owulację wyznaczy tak jak trzeba. To jest jedyny cykl/miesiąc w którym nie staramy się o dziecko, po prostu poległam psychicznie po ostatnich cyklach, cykle mam 28-29 dni, więc wspolzycie było 13,14,15,16 dzień cykli i nic. Jak już myślałam że się udało, to dostawałam krwotoku,jednym słowem miałam już dość dlatego poszłam do lekarza, który przepisał Clostilbegyt i Luteine i chce zacząc się starać już jak zacznę to brać, bo mam dość niepowodzeń. Poziom prolaktyny mam OK, miałam ze sobą to badanie u ginekologa i zapadła decyzja wtedy o Clo

Jagienka ależ masz cudne dzieciaczki !!! Córcia śliczności a chłopcy po prostu małe przystojniaki !!!

Ja zaglądnęłam tylko na chwilkę przypomnieć Wam że cały czas trzymam mooocno
&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&

Jestem jestem ale czasu brak. Jedrula raczkuje do mebli i wstaje gdzie popadnie. A potem bęc i ryk. Zęby narazie dwa na dole . Daje mi łobuziak popalic a po mega grzecznym kubie to mega roznica W dzień prawie wcale nie chce spać. Dzis np. Od 9 do 22 spał połtorej godziny.Pirania a jak u kaji bo tez był problem ze spaniem. W nocy śpi ale z nami w łóźku. W łózeczku 15 minut i fik na brzuch i wrzask. Budzi sie na cyca w te upały więc nie wiem kiedy przestane karmić. Jagienka laura bośka.jak ja jej ci zazdroszcze ale to juz wiesz. Pozatym problemy z najstarsza dwojka daja mi porządnie w kość

Ostatnia edycja:
ooo wszystkie grzecznie śpią dziś :tak:
a ja się zaczęłam denerwować tym wczorajszym spadkiem bo zawsze mam w tym czasie właśnie spadek hm i to bez ciąży :no:

jakie różnice widziałyście na swoich cyklach z przed ciąży a w trakcie ciąży?
czy może nie być widocznych zmian tylko jakieś małe?

reklama
Do góry