reklama
mamakaja pod swoimi postawi widzę swoją miniaturkę wykresu, więc chyba powinno być ok. Nawet teraz dodawałam do wykresu suplementy jakie biorę i link do mojego wykresu skopiowałam jeszcze raz
http://ovufriend.pl/graph/985edf1eee1afd2c473e400f72a6d62c
http://ovufriend.pl/graph/985edf1eee1afd2c473e400f72a6d62c
Witaj Airfix
Moim zdaniem ovufriend wyznaczył Ci owulację źle i jeśli jeszcze przez dwa dni będziesz miała wyższe tempki, to zmieni zdanie na 16-17dc ;-)
Źle się czuję dzisiaj, słabo mi i mdli mnie od tego gorąca... nienawidzę upałów
Moim zdaniem ovufriend wyznaczył Ci owulację źle i jeśli jeszcze przez dwa dni będziesz miała wyższe tempki, to zmieni zdanie na 16-17dc ;-)
Źle się czuję dzisiaj, słabo mi i mdli mnie od tego gorąca... nienawidzę upałów
Matik2012
Fanka BB :)
arfex jak dla mnie owu miałąś 16 zresztą test owu też to potwierdza no chyba ze teraz tempka będzie spadać , a masz zdęcie tego testu owu?
araki a ty jak masz owu?
jakie długie masz cykle?
araki a ty jak masz owu?
jakie długie masz cykle?
Ostatnia edycja:
Piranha
Airfix, trzymam zatem kciuki! Woda czy olejki (tak, wystarczy przebywać w bliskiej odległości) coś tam delikatnie wniosą do planowania, dużo jonów ujemnych jest zaraz po nowiu oraz latem, teraz mamy lato a do tego deszcze i burze co bardzo jonizuje ujemnie atmosferę, jeszcze jak się nów trafi to już w ogóle wypas Warto też poczytać tutaj https://www.babyboom.pl/forum/stara...c-dziewczynka-1147/index4950.html#post8666826 co emituje jony dodatnie i tego unikać. Faktycznie na razie owulacja pasuje w 16 dc, dalsze tempki to zweryfikują. Przy podwyższonym TSH bardzo często podwyższona jest prolaktyna a ona bardzo miesza w wykresach i w ogóle cyklach (obniża progesteron, zaburza wydzielanie LH i FSH a tym samym owulację wydłużając tym pierwszą fazę a skracając drugą), sprawdzałaś jej poziom?
Daria, no to kciuki jutro o 8:45, ja bym na wszelki wypadek poprosiła lekarza o progesteron.
Daria, no to kciuki jutro o 8:45, ja bym na wszelki wypadek poprosiła lekarza o progesteron.
Jagienka29
Piranha,dziękuję że pytasz :-) u nas pomalutku,ja pracuję,uczę się języka, chłopcy niedługo zaczynają szkołę,Oli do drugiej klasy a Dawidek do szóstej (tu jest troszkę inaczj niż w Polsce) Laurunia od roku chodzi do przedszkola,nie mamy żłobków,przedszkole dzielone jest na dzieci młodsze (6 m-cy-3 lata) i starsze (3-6 lat),zaklimatyzowałą się fantastycznie,jest dwujęzyczna,chłopcy zresztą też
Daria, tak,chciałam rodzeństwo dla Lauruni ale niestety mój mąż nie chce więcej dzieci :-( założyłam więc spiralkę i zamknęłam warsztat
To moja trójeczka ;-)
Daria, tak,chciałam rodzeństwo dla Lauruni ale niestety mój mąż nie chce więcej dzieci :-( założyłam więc spiralkę i zamknęłam warsztat
To moja trójeczka ;-)
Ostatnia edycja:
jagienka sliczne dzieci bardzo do siebie podobni zwlaszcza najmlodszy syn i corka
mi maz powiedzial ze to pewnie nie nasze ostatnie bo ja do antykoncepcji jakos nie jestem przekonna widac skutki
pirahna zapytam lekarke
mi maz powiedzial ze to pewnie nie nasze ostatnie bo ja do antykoncepcji jakos nie jestem przekonna widac skutki
pirahna zapytam lekarke
reklama
Matik, ja w tym cyklu mam niewyznaczone owu, bo nie mierzyłam tempek aż do 18dc. Miałam bóle i płodny śluz, więc stawiam, że była w 18-19dc albo nawet wcześniej. Temperaturę mam teraz znacznie podwyższoną, w poprzednich cyklach przed owu było 36,3-36,4 a po tak 36,5 max 36,7. W tym trzy dni miałam 36,8 więc zakładam, że owu była i że się pięknie wstrzeliliśmy, a co z tego będzie dowiem się pewnie w niedzielę, tak jak Ty ;-)
Podziel się: