reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

I proszę o info wlasnie na temat tych testów pH. Jakie stosujecie?

A odnośnie suplementacji. Skoro te saw palmetto to czy partner tez brał ricorice robot czyli lukrecję gładka w celu obniżenia testosteronu?

reklama
Ale naskrobalyscie.Pozniej nadrobie tylko tak na szybko:*

Maziajko tera lutki nie zalatwiam bo chce zobaczyc co z tym castagnusem sie stanie ale powiem Wam ze zaczyna dzialac!Sluzu mniej..kremowy a co najwazniejsze MAM ph 4.5! Aaaa :)

Maziajko 9 dc:)

Kurde ciekawy ten artykul z 2 str w tyl.Moze faktycznie trzeba w ta 0+12 w sumie tam napisane (8-20h) .. tylko ze trzeba tylko 1 raz.

Maziajko 9 dc:)

Kurde ciekawy ten artykul z 2 str w tyl.Moze faktycznie trzeba w ta 0+12 w sumie tam napisane (8-20h) .. tylko ze trzeba tylko 1 raz.
O co chodzi z tym 0+12 bo ja nie czaje..to to co ja ? Ze owulke mialam okolo 13 godizny a o 22 starania i tylko raz i juz nic wiecej ? Tak jak moj gin przykazal?

Katja to jest staranie sie 8-20godzin po uwolnieniu jajeczka najlepiej 12h po bo pozniej juz jajeczko moze nie byc zdolne do zaplodnienia ;)

reklama
Do góry