reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia jak będę coś wiedzieć to oczywiście pochwalę się...pewnie drugim siurkiem :-)
Choc ostatnio stwierdzilam ze zrobilam duzo i spelnilam wiele tych punktow na dziewczynke, nawet do meza sie smialam z tej lampy solnej, nawilzacza powietrza z jonami ujemnymi, lawendowych swieczek, nawet zapachu do szafy oczywiscie lawendowego :-) Ale jak to malenstwo będzie miało tak piękne oczy jak mój pierworodny to pokocham jak swoje..hehe ;) bo niby wszystkie dzieci rodzą się z niebieskimi a synek urodził się z czarnymi a teraz ma ciemnobrazowe. A zawsze mi się takie oczy marzyly.. a ja mam zielono-brazowe a urodzilam się z niebieskimi.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja mam kota. ;) Czytałam, że to prawdziwa elektrownia jonów ujemnych. ;) Ale skusiłaś mnie na ten lawendowy zapach. Wystarczy zwykła świeczka zapachowa, czy potrzebne jest coś specjalnego ?
Podobno też działa zapach cytrynowy, grejpfrutowy i pomarańczowy. myślicie, że np. pomadka o pomarańczowym zapachu też podziała ? :)

Ostatnia edycja:
Hej laseczki ja chora, na antybiotyku infekcja nerek plus coś grypo podobnego :/ także wszystko na raz ,masakra jakaś

Elenaa - ja też z olejkami i lampami solnymi i innymi bajerami - a kiedy będziesz wiedziała płeć :) ?

Jeny to ja się dziwię jak ja w ogóle zaszłam, bo się zakwaszałam lacto, sylkiem i lacibiosem z ph 3,5 wow , I to wszystko na raz po kolei itp itd :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka a jak sprawdziłaś, że masz 3,5 ph, bo na moich paskach jest dopiero od 4 ? Masz jakieś inne ? Mi lactovaginal chyba podnosi, bo bez niego miałam 4,0 - 4,2.

Ja chyba miałam tego ostro za dużo jak patrzę na posty wcześniejszych staraczek. W ogóle śluz się nie dało ocenić. Był 4,7, potem dodawałam dodatkowo itp. A parę miesięcy temu nic nie brałam i miałam 4,2.

Poza 1 cyklem, stosowałam też odstępy chociaż 2 dni.

Ostatnia edycja:
Miciurka w środę idę na usg genetyczne. Trochę mam stresa bo pobierze mi cytologie a nie lubię jak mi tam grzebią w ciąży bo boję się jakiegos plamienia i mam nadzieje ze z dzidzia wszystko ok, ze zobacze jak skacze. Może wstepnie powie mi płeć bo to będzie 13tc+2. Ale też nie mam zamiaru jakoś dopytywac jak nie będzie pewna. Ale może jak zrobi jakieś dobre ujęcie to sama ocenie.
A Ty kiedy masz kolejne usg?

Arya to baw się dobrze i uważaj na maleństwo ;-)

Polcia - miałam na myśli ze się zakwaszałam lacibiosem które ma ph 3,5 :) , oprócz tego jeszcze sylk i lactovaginal

Elenaa- ja też mam w środę usg :) , u mnie już 21 tydzień ! Łał

Kiedy ? Jak :) ?!

Arya- udanego urlopowania :) !

reklama
Hej laseczki ja chora, na antybiotyku infekcja nerek plus coś grypo podobnego :/ także wszystko na raz ,masakra jakaś

Elenaa - ja też z olejkami i lampami solnymi i innymi bajerami - a kiedy będziesz wiedziała płeć :) ?

Jeny to ja się dziwię jak ja w ogóle zaszłam, bo się zakwaszałam lacto, sylkiem i lacibiosem z ph 3,5 wow , I to wszystko na raz po kolei itp itd :)

Widocznie partner ma mocne plemniki[emoji6]

Do góry