reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Millo super pokoik :) aż miło się ogląda :)

Male linki, super dzieci i fajnie że parka. Jaka jest różnica wieku między nimi?. Starszy brat opiekuje się małą? ☺

Katja daj znać po becie :)

Maziajko u mnie jest tak ze mam 2 dni pozytywnych testow(choc wiadomo ze ten 2 dzien to juz najmocniejsze"i wtedy na kolejny dzien owulacja a przynajmniej to zaobserwowalam;)
Tak 1 miejsce:)moja 1 wygrana w zyciu:))sorki ze sie chwale ale bardzo sie ciesze i nie wierze jeszcze:)A IKEA to moj ulubiony sklep takze tym bardziej

Wspaniały pokoik , bellamy lozeczko wspaniale i w ogole w moim guscie :)
Maziajka ... Nie zajedz tego swojego Ogiera hihihi :) trzymamm kciukiii!!
Arya ❤️❤️❤️

Katja, może być też tak, że testy owu wychodziły Ci 31go i miałaś owu. Od owu +14dni i możesz @dostac ok 14-16 września jeśli tak bardzo wszystko się opóźniło. Oczywiście trzymam kciuki za Bobo ♥

Katja, może być też tak, że testy owu wychodziły Ci 31go i miałaś owu. Od owu +14dni i możesz @dostac ok 14-16 września jeśli tak bardzo wszystko się opóźniło. Oczywiście trzymam kciuki za Bobo ♥
O ludzie tak dlugi cykl ? Masakra totalna by byla. . W takim razie przyszly cykl koniecznie pod obserwacja gina bo jak tak sie rozjechalo to sama sobie nie poradze z monitorowaniem ovulki. Teraz biore juz trzecia dawke luteiny , wiec pewnie lada dzien @ :) ale dla formalnosci po pracy beta w szpitalu :)

Katja ja uwazam tak jak Arya bo ja tak miewaksm, ze zamiadt owu w 17dniu cyklu mialam w 28i cykl mi wyniosl 41dni bo nie zaszlam wowczas w ciaze... Roznie bywa, jestesmy ludzmi a nie maszynami i to hormony reguluja te sprawy :)

Katja ja uwazam tak jak Arya bo ja tak miewaksm, ze zamiadt owu w 17dniu cyklu mialam w 28i cykl mi wyniosl 41dni bo nie zaszlam wowczas w ciaze... Roznie bywa, jestesmy ludzmi a nie maszynami i to hormony reguluja te sprawy :)
Pewnie tak wlasnie bedzie. . Tylko ze wowczas cykl musialby miec az 45 dni ! ( normalnie mam 28) ... Zeby ta owulacja byla 31 tak jak wyszedl wtedy test ovu co myslalysmy ze wychodzi pozytywny na ciaze ... No paranoja naprawde. Ale nie mam na to wplywu.

Ostatnia edycja:
Katja ale moze byc tez tak, ze z tej pozniejszej owulacj dziecie sie poczelo jak mieliscie sex wowczas co pokazywalas testy owu pozytywne i stad bylo za wczesnie na bete bo moglo jeszcze nie dojsc wowczas do zagniezdzenie :) roznie jeszcze moze byc, jesli od tych pozytywnych testow owu minelo juz 10 dni to jeste prawdopodobienstwo dosc spore, ze jesli jest ciaza to i beta wykaze bo statystycznie najczesciej do zagniezdzenia dochodzi w 9 dniu po owulacji :) powodzenia

reklama
Do góry