reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
U moich mniej wiecej 11w3d nub byl zawsze plaski i tak zostalo, nie uniosl sie ;) a chcialam by byl do gory ;) ale ostatnim razem jak zobac,ylam dzieciatko nim Jeszcze zaczelo sie badanie poczulam w sercu, ze to dziewczynka jest no i nub byl plaski i przeczucie mnie nie mylilo ;)

Ja to wczoraj jak usłyszałam bicie serduszka, to miałam łzy w oczach. Nawet nie myślałam o płci szczerze mówiąc :-) ja mam przeczucie raz na chłopca, raz na dziewczynkę, więc wróżka ze mnie nie będzie ;)

Jeszcze widziałam jakiś post, że ktoś ocenia po jakiejś linii nad nubem, i ta linia świadczy o chłopcu, a okazało się i tak ostatecznie ze to dziewczynka. Poszukam tego posta ;-)

wiecie o jaką linie choodzi? bo ja tam zadnej linii nie widze ;)

Link do: Guesses?? in Ultrasound Gender Prediction Forum
chyba chodzi o to że na końcu nuba są dwie kreski i to jest podobno charakterystyczne dla chlopcow

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Gdyby ktoras chciala wiedziec co u mnie - bylam wczoraj u gina. Dzis 32 dzien cyklu ( tak dlugiego nie pamietam...). Dostalam luteine ktora albo wywola okres albo podtrzyma ciaze. Brak torbieli, nie zapowiada sie na okres nic nie jest pogrubione , ale za wczesnie aby widzial ciaze. Zlecil mi dzis badania, ide po pracy do szpitala na bete. Jezu jaka wstretna ta luteina podjezykowa, pisze i trzymam w buzi ale ochyydaaa... :)

Katja Oby to jednak był ten cykl &&& A tam,nie dobra Luteina ;).Ja tam ja polubiłam i nawet nie wiesz co bym oddała żeby ta dopochwowa zamienić na taką ;)

Katja Oby to jednak był ten cykl &&& A tam,nie dobra Luteina ;).Ja tam ja polubiłam i nawet nie wiesz co bym oddała żeby ta dopochwowa zamienić na taką ;)
No costy ?:) bo tamta pewnie wylatuje i wieczne wkladki jak sie rozpuszcza... Pamietam z pierwszej ciazy dopochw nieciekawie :p sama jestem ciekawa , ale juz sie nastawilam ze cos sie mi poier... I ze poprostu czekam az ta luteina wywola okres :) a dla formalnosci pojde na ta bete dzis ( ała, znowu beda kłuć:( ...) dziekuje airfix :) ale juz zmienilam nastawienie na - okres :)

reklama
Katja pol biedy ze sie to rozpuszcza haha tylko po ktoryms opakowaniu z rzedu podraznia strasznie. Ogólnie czasem siąść sobie nie moge...I cały dzień przykladam rumianek...A lekarz mówi ze będzie jeszcze gorzej. Po czym z uśmiechem zwiększył dawkę ;) hehe tej podjezykowej nie chce mi dac właśnie bo cusik tam tłumaczył no i mdłości mam po niej.

Do góry