reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
U moich mniej wiecej 11w3d nub byl zawsze plaski i tak zostalo, nie uniosl sie ;) a chcialam by byl do gory ;) ale ostatnim razem jak zobac,ylam dzieciatko nim Jeszcze zaczelo sie badanie poczulam w sercu, ze to dziewczynka jest no i nub byl plaski i przeczucie mnie nie mylilo ;)

Ja to wczoraj jak usłyszałam bicie serduszka, to miałam łzy w oczach. Nawet nie myślałam o płci szczerze mówiąc :-) ja mam przeczucie raz na chłopca, raz na dziewczynkę, więc wróżka ze mnie nie będzie ;)

Jeszcze widziałam jakiś post, że ktoś ocenia po jakiejś linii nad nubem, i ta linia świadczy o chłopcu, a okazało się i tak ostatecznie ze to dziewczynka. Poszukam tego posta ;-)

wiecie o jaką linie choodzi? bo ja tam zadnej linii nie widze ;)

Link do: Guesses?? in Ultrasound Gender Prediction Forum
chyba chodzi o to że na końcu nuba są dwie kreski i to jest podobno charakterystyczne dla chlopcow

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Gdyby ktoras chciala wiedziec co u mnie - bylam wczoraj u gina. Dzis 32 dzien cyklu ( tak dlugiego nie pamietam...). Dostalam luteine ktora albo wywola okres albo podtrzyma ciaze. Brak torbieli, nie zapowiada sie na okres nic nie jest pogrubione , ale za wczesnie aby widzial ciaze. Zlecil mi dzis badania, ide po pracy do szpitala na bete. Jezu jaka wstretna ta luteina podjezykowa, pisze i trzymam w buzi ale ochyydaaa... :)

Katja Oby to jednak był ten cykl &&& A tam,nie dobra Luteina ;).Ja tam ja polubiłam i nawet nie wiesz co bym oddała żeby ta dopochwowa zamienić na taką ;)

Katja Oby to jednak był ten cykl &&& A tam,nie dobra Luteina ;).Ja tam ja polubiłam i nawet nie wiesz co bym oddała żeby ta dopochwowa zamienić na taką ;)
No costy ?:) bo tamta pewnie wylatuje i wieczne wkladki jak sie rozpuszcza... Pamietam z pierwszej ciazy dopochw nieciekawie :p sama jestem ciekawa , ale juz sie nastawilam ze cos sie mi poier... I ze poprostu czekam az ta luteina wywola okres :) a dla formalnosci pojde na ta bete dzis ( ała, znowu beda kłuć:( ...) dziekuje airfix :) ale juz zmienilam nastawienie na - okres :)

reklama
Katja pol biedy ze sie to rozpuszcza haha tylko po ktoryms opakowaniu z rzedu podraznia strasznie. Ogólnie czasem siąść sobie nie moge...I cały dzień przykladam rumianek...A lekarz mówi ze będzie jeszcze gorzej. Po czym z uśmiechem zwiększył dawkę ;) hehe tej podjezykowej nie chce mi dac właśnie bo cusik tam tłumaczył no i mdłości mam po niej.

Do góry