reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej Laseczki:*Dorwalam net!

Elenna cudowne wiesci ze z dzidzią wszystko okej.Serduszko slyszalas oh:** super super:)
Katja na prawde jaja z tym cyklem Twoim.Ja dalej mysle ze to ciaza i zaciskam kciuki!!Trzymam za bete!
Maziajko robisz jakis odstep czy dzialacie dzien w dzien az po owulacji?

Na wczasach jest bosko!Jestem mega zadowolona:)a jeszcze sie okazalo ze wygralam konkurs z Ikea na pokoj dzieciecy i glowna nagroda 750 w bonie!aaaaa
Ovufriend wyznaczyl mi owulacje tak jak chcialam:)czyli w tym cyklu wyszlo 2 i 3 dni odstępu.Zobaczymy czy cos przetrwalo:)
Buziakii:*

reklama
Millo ale super co to za konkurs byl? Zazdroszcze wakacji!!

Ja nie robie odstepu bo wiem ze ta teoria nie ma pokrycia ..

Katja kurde to ciekawe ..trzymam kciuki!a mowilas mu o tych testach owulacyjnych? W ogole widzial czy owu byla? Jakies pecherzyki etc.

Airfix a do kiedy masz brac lutke?

U mnie dzis mega kreski.zrobilam dla porownania i niebieski i rozowy test.
1473406371726.jpg

I chyba nie ma roznicy.

Starania sa ciagle heh jeszcze na pewno 2 - 3 dni dla pewnosci ostattnio tez zaskoczylo jak bylo dziennie skonczylo sie biochemiczna fakt...ale teraz bedzie dobrze boboseksy byly w poniedzialek wtorek sroda przerwa potem czwartek dzis tez beda jutro i w nd dla swoetego spokoju tez.!

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473406371726.jpg
    1473406371726.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 524
Maziajko to byl konkurs na pokazanie pokoju dziecka:)Co do testow to piekne 2 pozytywy takze pik jak nic:)mysle ze owulke w takim razie bedziesz miala jutro?
Airfix ja tych pod jezyk nie moglam brac bo mnie mdlilo fest..brrr..jak sobie przypomne ten smak..bleeee

Millo tez tak mysle bo dzis zero objawow owulki chyba ze wieczorem jeszcze bedzie:-)

Teraz widze ze na rozowym testowa jest mocniejsza od kontrolnej tylko taka roznica.

Millo kurde w zyciu tak duzo nie wygralam gratuluje 1 miejsce zajelas?

Maziajko u mnie jest tak ze mam 2 dni pozytywnych testow(choc wiadomo ze ten 2 dzien to juz najmocniejsze"i wtedy na kolejny dzien owulacja a przynajmniej to zaobserwowalam;)
Tak 1 miejsce:)moja 1 wygrana w zyciu:))sorki ze sie chwale ale bardzo sie ciesze i nie wierze jeszcze:)A IKEA to moj ulubiony sklep takze tym bardziej

Załączniki

• Screenshot_2016-09-09-10-23-45.png
    Screenshot_2016-09-09-10-23-45.png
    453,5 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
Millo, udanych wakacji. Gratuluję wygranej, super sprawa :). Przywieź Bobo z wakacji. :)

Maziajko, trzymam kciuki za ten cykl.

Katja, Ty wiesz ja wierzę cały czas, że jesteś w ciąży :)

Millo to.jest pokoj Twojego synka!!??? Pieknyyy Boziuuu...ja mam taki rozpi**** w domu a nie moge zrobic remontu bo czekamy na decyzje kopalni mieszkamy pod dwoma kopalniami i beda nam placic za remont albo za rozbiorke domu bo nam.strasznych szkod narobili..

Millo piekny pokoik!!!! I masz to lozeczko zajebiste miętowe. Podobało mi się ono ale znalazłam już je jak młody miał kilka miesięcy więc trochę za późno :-) choć wiem ze ma opcje tapczanika.
A gdzie zamawialas tipi ? Czy sama szylas?

reklama
Do góry