reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
1473318677772.jpg

Uff dzis 14dc czyli owu obstawiam w 16 dc w sobote.Wczoraj wieczorem bylo blado.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473318677772.jpg
    1473318677772.jpg
    70,5 KB · Wyświetleń: 245
Antonia no ja właśnie byłam przekonana ze to dwie nogi a konkretnie stopy. Ale potem jak popatrzylam na nuby to stwierdziłam ze to chyba nub. Ale też ekspertem nie jestem ☺ Myślę ze na tym etapie to za wcześnie na określenie plci bo jeszcze tam się te narządy rozwijają i wszystko może się zmienić. Dlatego muszę cierpliwie czekać.

Maggie właśnie też widzę takie zgrubienie. Ale jak patrzyłam na te nuby na in-gender to i u niektórych chlopcow jest i dziewczynek. Szkoda ze nie mam innego zdjęcia

Na takim etapie nie patrzcie na nuby moja siostra miala koncem 13 na 80% dziewczynke nub plaski zaznaczone nawet na usg miala bo dobry lekarz i dobry sprzet a w 17 pokazaly sie jajka wiec nie ma co tak wczesnie tych nubow oceniac.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zobaczymy czy w tym 13 tygodniu będzie coś stać..a jak nie to dopiero za kolejne 4 tygodnie wizyta więc wtedy to już chyba powinno byc cos widac tak konkretnie na te 99%.
Patrzyłam na in-gender to sporo było pomyłek w dwie strony nawet :-) ale można pozgadywac dla zabawy :-D

Do góry