reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ellise, super fotka i dzidzia. Mój na plaży próbuje wyjeść cały piasek i kamienie :)
Dziękuję dziewczyny, czuję się dobrze. Na szczęście ból nie powrócił i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Staram się uważać i nie dźwigać, no oprócz mojego 11kg szczęścia :)

reklama
To oby tak dalej araya.
Piekne zdjecie z plazy mmm:)
A ja zrobilam rano ten test hcg 10uml i negatywny totalnie ;/ w niedziele niby @.

Elisse ale zazdroszcze!

Katja...:-(

Arya uwazaj na siebie..

A ja uciekam do pracy mam ciezki weekend jutro impreza na 300 osob juz mnie glowa od tego wszystkiego boli...

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Arya to dobrze ze juz dobrze!Leż na bułach i sie nie przemęczaj!

Maziajko jak Twoje testy?
Elisse super zdjecie:))

U nas masakra.Bączek wczoraj siedzial i podpieral sie rekami z tylu i jakos tak upadl ze cos sobie z raczka zrobil wiec do szpitala z nim.Tam czekanie godzine na lekarza..rtg.Zlamania nie ma ale co sie naplakal a ja z nim to za cale zycie..histeria straszna.Raczka chyba stluczona czy nadwyrezona w łokciu.Nie mozna dotknac..podniesc jej nic..od razu ryk:(Jedzie na przeciwbolowych i oglada bajki.Nie wiem jak my we wtorek na noc pojedziemy do tych Wloch;(W dodatku w nocy tez nie spie teraz to temp nie rzetelna:(ehh.. jakis pech normalnie..a On taki biedny:(Zabralabym Jego cierpienie;(

U nas masakra.Bączek wczoraj siedzial i podpieral sie rekami z tylu i jakos tak upadl ze cos sobie z raczka zrobil wiec do szpitala z nim.Tam czekanie godzine na lekarza..rtg.Zlamania nie ma ale co sie naplakal a ja z nim to za cale zycie..histeria straszna.Raczka chyba stluczona czy nadwyrezona w łokciu.Nie mozna dotknac..podniesc jej nic..od razu ryk:(Jedzie na przeciwbolowych i oglada bajki.Nie wiem jak my we wtorek na noc pojedziemy do tych Wloch;(W dodatku w nocy tez nie spie teraz to temp nie rzetelna:(ehh.. jakis pech normalnie..a On taki biedny:(Zabralabym Jego cierpienie;(

Biedactwo male ... :((

Jeju Millo, przykro mi. Rozumiem Cię ,nie ma nic gorszego niż ból u dziecka i nasza bezradność. życzę dużo zdrówka małemu :)

o kurcze Millo, oby szybko przestała boleć go ta rączka. A możecie stosować jakąs maść na stłuczenia? czy małym dzieciom się nie stosuje?

A gdzie dokładnie jedziecie do Włoch? w którym regionie polski mieszkasz? daleko tam macie? ale fajnie...no to we włoszech działajce nad córką! odpuść troche te wyliczenia, klimat śródziemnomorski będzie sprzyjał!

Dzieki dziewczyny:*

Elena smaruje Mu altacetem.Ja z gornego slaska a do wloch obok wenecji czyli gdzie z 10-12 h jazdy.Nie chce nawet o tym myslec..a starac sie tam nie bedziemy bo owulke bede miala chyba wlasnie w podrozy wiec nawet nie sprawdze temp:/Mam nadzieje ze bd teraz na dniach

reklama
Do góry