reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny, nie nakrecam sie. Nie spieszy sie, jak ma byc tak bedzie. Zobaczymy czy przyjdzie @, jak nie przyjdzie to pojde na bete a w niedziele zrobie test. Bo wkrece sobie i co ..:(

reklama
Obstawiam okres , a testy ovu chyba poprostu są ogolnie do kitu u mnie :p dzieki dziewczyny. Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie. Dam znac , na pewno :)

Katjaa trzymam kicuki za II na teście ciazowym.

Mi się podobaja imiona, ale do żadnego nie jestem przekonana albo mezowi sie nie podoba.

Rozalia
Marianna
Julianna
Gloria
Amelia
Melania
Gabriela
Barbara
Anastazja
Matylda
Adrianna
Stefania
Bernadetta

I weź tu wybierz :-)

Ostatnia edycja:

Mi się podobną imiona, ale do żadnego nie jestem przekonana albo mezowi sie nie podoba.

Rozalia
Marianna
Julianna
Gloria
Amelia
Melania
Gabriela
Barbara
Anastazja
Matylda
Adrianna
Stefania
Bernadetta

bardzo ładne imiona mi też się mniej więcej te podobają i jeszcze uwielbiam imię Róża. a co do usg i płci to jak chcesz znać szybko to idz do tego Kretowicza zawsze mówi już na prenatalnych i ponoć nigdy się nie myli ;)

dziewczyny gratuluję ciaz trzymam kciuki za resztę:) u mnie jutro polowkowe :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi się podobaja imiona, ale do żadnego nie jestem przekonana albo mezowi sie nie podoba.

Rozalia
Marianna
Julianna
Gloria
Amelia
Melania
Gabriela
Barbara
Anastazja
Matylda
Adrianna
Stefania
Bernadetta

Rozalkę mają nasi przyjaciele. Mały blond anioł z mega lokami,cud miód dziewczynka :)

reklama
Do góry