reklama
Arya
Fanka BB :)
Załączniki
Arya
Katja jak dla mnie super obiecująco to wyglądaNo oto i moja... Dziekuje Arya![]()
Katja.
Ja mam wielkie nadzieje, ze to poprostu jest powtorka z pierwszej ciazy. Okaze sie w ciagu tygodnia...Katja jak dla mnie super obiecująco to wygląda![]()
Arya
Katja, faktycznie jest ciemniejsza od kontrolnej. Albo masz mega rozwalony cykl i masz drugą owulke (a masz sluz jak płodne?). Albo co mam nadzieję, będziecie tak jak u mnie, że test owu wskazał Ci ciążęPs. Arya tak teraz patrze.. ta moja to tez jest ciemniejsza juz niz kontrolna....?!
Katja.
Jutro ma byc @. To juz musialby byc wyjatkowo rozwalony cykl, raczej sie mi to nie zdarza , max jeden dwa dni przeciagniety ale to musialby miec z 40 dni zeby dopiero byla owulka jak 27 dc dzis... No cóż, meza dzis dla przykladu dopadne, gdyby ew.byla to owulkaKatja, faktycznie jest ciemniejsza od kontrolnej. Albo masz mega rozwalony cykl i masz drugą owulke (a masz sluz jak płodne?). Albo co mam nadzieję, będziecie tak jak u mnie, że test owu wskazał Ci ciążę. Trzymam kciukasy, bo @ miła być dzisiaj i jej nie ma?
reklama
Millo ja również jestem z Gliwic Nie udzielam się zbytnio ale czasem wpadam podczytuje i każdej z was gorąco kibicuję bo wiem przez co przechodziłam jak co miesiąc pojawiała się @ zamiast wyczekiwanych dwóch kresek ,również starałam się o wymarzoną płeć
Podziel się: