reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Katja wrzuć swój test owu jak możesz. Specjalnie dla Ciebie i eksperymentu zrobiłam włąśnie test owu. dziś jest 4 dni od końca cyklu i od @, która miała być :) . Druga kreska tak już z ciemniała ,że jest wyraźniejsza niż kontrolna i tak jest już do końca ciąży :) 20160903_102235.jpg

Załączniki

• 20160903_102235.jpg
    20160903_102235.jpg
    1 010,1 KB · Wyświetleń: 65
Katja jak dla mnie super obiecująco to wygląda :)
Ja mam wielkie nadzieje, ze to poprostu jest powtorka z pierwszej ciazy. Okaze sie w ciagu tygodnia...:) dzis padam na glowe po urodzinach synka, do tego caala noc plakal, myslalam ze z przemeczenia a tu od rana katar i migdalki... :/ eh. Ide sie polozyc bo usnal. Sciskam - nastepny test zrobie najwczesniej w poniedzialek, jutro czekam co powie @:)

Ps. Arya tak teraz patrze.. ta moja to tez jest ciemniejsza juz niz kontrolna....?!
Katja, faktycznie jest ciemniejsza od kontrolnej. Albo masz mega rozwalony cykl i masz drugą owulke (a masz sluz jak płodne?). Albo co mam nadzieję, będziecie tak jak u mnie, że test owu wskazał Ci ciążę :) . Trzymam kciukasy, bo @ miła być dzisiaj i jej nie ma?

Katja, faktycznie jest ciemniejsza od kontrolnej. Albo masz mega rozwalony cykl i masz drugą owulke (a masz sluz jak płodne?). Albo co mam nadzieję, będziecie tak jak u mnie, że test owu wskazał Ci ciążę :) . Trzymam kciukasy, bo @ miła być dzisiaj i jej nie ma?
Jutro ma byc @. To juz musialby byc wyjatkowo rozwalony cykl, raczej sie mi to nie zdarza , max jeden dwa dni przeciagniety ale to musialby miec z 40 dni zeby dopiero byla owulka jak 27 dc dzis... No cóż, meza dzis dla przykladu dopadne, gdyby ew.byla to owulka :) ja z sluzen to kiepsko sie rozpoznaje :( mam spora nadzerke i przy niej wieczne uplawy. W ogole nie mam symptomow na okres , nie czuje bolu , nie czuje piesi nic. Matko, moze naprawde jednak, bo ze dopiero to az nie wierze poprostu...

reklama
Millo ja również jestem z Gliwic Nie udzielam się zbytnio ale czasem wpadam podczytuje i każdej z was gorąco kibicuję bo wiem przez co przechodziłam jak co miesiąc pojawiała się @ zamiast wyczekiwanych dwóch kresek ,również starałam się o wymarzoną płeć

Do góry