reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Araya wiem przechodzilam to samo z tym ze u mnie skonczylo sie zle..teraz jak zobacze 2 kreski bede sie cieszyc i bac.A Tobie gratuluje !!! Gdzie pracujesz??

Miloo a Ty jak tam ja juz z mezem zaczelam trenowac a co nie mozna spoczac na laurach:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję dziewczyny. Mieszkam w UK i pracuję jako fryzjer w salonie koleżanki. Mam o tyle wygodnie, że sama wybieram sobie godz pracy dostosowane do mojego małego. Chodzę na kilka czasami kilkanaście godz w tyg. Ale po urlopie w październiku chcę wrócić na trochę więcej do pracy, bo dostaję już świra w domu. Małego planuję oddać na 2 dni do opiekunki i robić dodatkowo dwa dni więcej w pracy.
W poprzedniej ciąży pracowałam full time na tydz przed porodem. Czułam się dobrze a że jestem pracusiem udało mi się do końca. :). To moja 3 ciąża więc zobaczymy jak będzie :)

Araya pewnie.jak masz dogodne warunki i super sie czujesz to po co rezygnowac.Ja pojde na l4 od.razu:p

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam tak w pierwszej ciąży. Od pierwszej wizyty do końca ciązy l4 i lezenie. Ciążą wysokiego ryzyka. Pierwszy lekarz nawet nie założył mi karty ciąży ,bo powiedział ,że nie utrzyma się i dawał mi 2 tyg. dziś mój syn ma 16 lat :)

Araya a przypomnij, czulas wcześniej że się udało? Implantacja? Piersi? Mdłości czy humor? Przyplyw energii...?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Od owulacji częściej niż zwykle bolały mnie jajniki. Nie wiem kiedy była implantacja, bo kilka razy coś mnie zabolało i za każdym razem myślałam, że to to. Po owu wzmożył mi się apetyt. Mąż stwierdził, że podejrzane było pewnego dnia moje jedzenie przed snem oliwek i sera plesniowego. Ale tak bardzo mi się zachciało. Chyba taki pierwszy sygnał był w 25dc. Miałam rano iść biegać z mężem i małym (biegały z wózkiem). Nie miałam siły wstać z łóżka. Oni poszli a ja spałam. Było mi słabo i miałam uderzenia gorąca. Śmiałem się, że zamiast ciąży to menopauza :). Uderzenia już mi zostały. Przyznaję że pozytywny test owu w 26dc dał mi nadzieję :)

Ps. humor był wisielczy jak przed @ :)

reklama
Do góry