reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Millo To chyba nie do mnie było hihi ;) u mnie ani 3dni odstepu, ani za 1 razem;)

Arya Ja do tej pory mam ten stan..od nostalgii czy wszystko ok po radość :)

Jeszcze dziś z rana sąsiadka starsza do mnie z pytaniem co będzie. Ja mówię ze zdania są podzielone ;) A ona mówi - nie chce Cię zasmucac ale raczej chlopczyk będzie bo za ładnie wyglądasz,buzia się okragla zrobiła. Ja mowie- ze mi wystarczy ze będzie zdrowe;)

Dziś Pani fotograf która robiła sesje nowrodokowa mojemu synkowi umieściła zdjęcie malutkiej dziewczynki na facebooku. I jest ona tak bardzo podobna do mojego synka jak byl tez taki mały, dosłownie klon w wersji żeńskiej.. i przypimna mi mnie z tego okresu noworodkowego. Bo znowu synek był bardzo podobny do mnie po urodzeniu. I znów nakrecilam się na córkę..bo właśnie tak sobie ją wyobrażam jak ta dziewczynka na zdjęciu. Dosłownie identycznie.
Wiem ze dzieci sa podobne..do siebie. Ale nie wiedziałam ze aż tak bardzo :-)

Dziewczyny dla porównania dzisiejsze testy. Zielony to test owu-paskowy. Obydwa testy to 20. Dziś powinna być @ na szczęście jej nie ma :). Mój ouw z każdym dniem jest coraz mocniejszy, dziś prawie dorównuje kresce testowej. Widocznie należę do grona tych , którym owu wykrył ciążę :) 20160831_121653.jpg

Załączniki

• 20160831_121653.jpg
    20160831_121653.jpg
    821,1 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Arya zazdraszczam!piekne testy!!!
Ja tez chce byc w ciazy;(buuu!!

Maziajka kurde do roboty bo same zostaniemy zaraz na tym forum!:/;p

Do góry