reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ale tu cisza☺. Dziś 27dc i jedna krecha. Krzyż nie dał mi dziś spać. @ atakuje od tyłu hihi :biggrin2:. Miłego dnia

Dziewczyny akcja taka, że potrzebuję Waszej odp co sądzicie. Wczoraj 26dc test ciazowy negatywny a owulacyjny mega cień cenia.
Dzis 27dc test ciazowy negatywny a owulacyjny już prawie jak kontrolny. Po jakimś czasie patrzę na ciazowy i wydaje mi się, że na miejscu kreski takie jakby "wytluszczenie" biorę pod światło i też to widzę ale prawie bez koloru kreska. Po 2 godz robię drugi test(bo mam ich mnóstwo) a tam już widoczny cień cienia-ale bardzo delikatny. Teraz nie wiem, czy już mi odbiło czy naprawdę tam jest☺. Chciałbym pokazać Wam zdj ale nie wiem jak to zrobić. Mazjaka mi tłumaczyla ale na moim tel nie jest tak jak u niej. Chyba mi się na oczy rzuciło bo czuję, że @idze. :D

Arya no byc moze sie udalo :-) chociaz jesli chodzi o te owu to testowa ma byc taka jak kontrolna a naemwet mocniejsza mi na owulacyjnych przed @ wychodza prawie identyczne ale testowa jest jasniejsza. Trzymam kciuki!!!

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

1472456515886.jpg

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1472456515886.jpg
    1472456515886.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 196
Arya no cos Ty?! Kurde cien cienia nie z 1 moczu brzmi dosyc pieknie:)
Ja zdjecia wrzucam przez kompa bo za duze mam przez tel:p

Araya to nieźle [emoji1] teraz są dwa wyjścia - jesteś w ciąży albo nie ;-) Generalnie kreska ciążowa pojawia się gdy będzie hormon ciazowy. I im go więcej tym krecha ciemniejsza. Musisz i tak zaczekać. Dlatego testowanie za szybko nie daje nam ospowiedzi chyba że wychodzą dwie krechy [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze, mój test owu ta druga słabsza po wyschnięciu niż testowa. Ale na ciazowym widzę cień cienia. Szkoda, że nie wiem jak to zdj wrzucić bo może mam przewidzenia.

reklama
Do góry