reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Katja pik lh to wyrzut wlasnie hormonu i wtedy sa najmocniejsze 2 kreski.. wiec jest szansa ze przegapilas ten moment dlatego juz Ci testy nie wychodza.Ja mam akurat takie testy z 2 kreskami 2 dni ale sa osoby co maja pare godzin i zanika.

Powiem Ci moja miła, ze ja zyje nadzieja, ze pik w takim razie byl np w niedziele rano i dlatego juz wieczorem wyszla srednia kreska a w poniedzialek wtorek bledziuchy i wcale. To by bylo calkiem calkiem , bo w sobote byly serducha jeszcze :))
No cóż, to czekam na @...?:/

Zgadzam się z Millo. Cień cienia jest przy ciąży, więc trzymam kciuki. :wink:
Podobno ten test w Pl kosztuje ok 100zl. Tutaj też jest ok 20f więc na jedno wychodzi.

Katja pik lh to wyrzut wlasnie hormonu i wtedy sa najmocniejsze 2 kreski.. wiec jest szansa ze przegapilas ten moment dlatego juz Ci testy nie wychodza.Ja mam akurat takie testy z 2 kreskami 2 dni ale sa osoby co maja pare godzin i zanika.
Ja właśnie tak mam, że 2 mocne kruchy mam bardzo krótko. Np. Rano jeszcze druga słabsza, w południe już mega a następnego dnia blada. Więc Katja, może faktycznie jesteś już po owu. Może nawet już tam ostra praca idzie w środku ☺

Katja to trzymam kciuki ze tak bylo:)i wtedy masz duze szanse!!

Maziajko Ty nie schizuj sie bo tak jak Ci piszemy.Cien cienia to ciaza.Zwlaszcza ze dzis ja tez widzisz wiec to nie przypadek.. a 2 raz ciaza biochemiczna to raczej sie nie zdarza pod rzad takze zacznij sie juz cieszyc lepiej haha:p Elena tez tak przeciez miala;)

Maziajka Tyz robiłam hehe to jest silniejsze;) na wyschnietym lepiej widać te cienie ,wiec potem cały dzień można się wpatrywac[emoji14]Kciuki i niech ciemnieja te kreski:)
Elisse Ja znów z synkiem - sól,ogólnie słone rzeczy chipsy, frytki ,kwaśne i snickersy,ryby wędzone i koniecznie chrupiący świeży chleb-piętki najlepsze.Soczki Kubusie z bananami.
Teraz-bardziej słodkie ale nie jakieś batony tylko drożdżówki z serem,kakao, serki czekoladowe,Monte,ciasta-serniki najlepsze:)budynie co rano,kisiel truskawkowy i ostre. ostre przed ciaza mnie dusilo,a teraz ostre sosy do obiadu to jest cos:) i pepsi oraz wody truskawkowe.
Zobaczymy co z tego wyniknie

Millo Dobrze by było gdyby 2 razy ciąża biochemiczna się nie zdarzala. Ja jestem po 6.

Ja właśnie tak mam, że 2 mocne kruchy mam bardzo krótko. Np. Rano jeszcze druga słabsza, w południe już mega a następnego dnia blada. Więc Katja, może faktycznie jesteś już po owu. Może nawet już tam ostra praca idzie w środku ☺
Nadziejo Ty moja..... :) :) :) :) a wczoraj mylam okna i prasowalam , ojjj chyba zwolnie z wielka nadzieja...:) tym bardziej , ze jak wczesniej ktoras zauwazyla ze ją wypryszcza na owu. No mnie w niedziele to tak wysypalo ze wygladam jak nastolatka omg. Trzymam kciuki za Wasze testowanie, i za siebie troche tez, bo przeciez w niedziele cos tam pokazalo w miare srednio ciemna kreske, czyli cos sie dzialo, bez ovulki by nie pokazalo poprostu chyba nic.......:)
Czwartek juz jutro , Maziajka :)))))) jak jest sie czym cieszyc to trzeba sie cieszyc od poczatku, nawet jesli sie okaze ze jednak nie to uczucie sszczescia jest przeciez dobrym uczuciem...:)

Airfix serio 6 !!! Lekarz podal jakas przyczyne? Ja do.konca nie rozumiem tej biochemicznej bo niby zarodek.sie nie zagniezdza ale skad w takim razie beta??

Co do tych cieni cieni ja wyrzucilam te testy bo juz sama nie wiem..czy nie zwariowalam wczoraj robilam pinka 10 dzis kardoline 25... nie wiem czy tego po prostu zawsze tak nie widac?po prostu w miejscu gdzie ma byc druga kreska?? heh nigdy wiecej nie zrobie testu wczesniej niz w dniu @ !! Na prawde za duzo nerwow!!!

Milo sa 2 wytlumaczenia albo zwariowalam albo ciaza:D

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka Na pewno to nie miejsce po cieniu :) tylko cień. Na kardioline jak wyszlo cos to musi sie udac. Będzie dzidzia,zobaczysz.
Mi lekarz tłumaczył ze przy biochemicznej zarodek się jakby wczepial i następuje mniejszy,bądź większy wyrzut hcg- stąd na teście cień. Większość tych ciąż ginekolodzy uznają ze dzidzia z wadami była, ale czy tak jest? Czasem po prostu zarodek jest za słaby, czasem stres, czasem może i sluzowka nie sprzyja albo jakaś infekcja jest przyczyną, przyczyn może być mnóstwo. U mnie myślę ze prócz tarczycy która jest wyrownana wina była psychika. Za dużą traumę przeżyłam podczas porodu i tak sie wleklo to.

Do góry