reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajko mialam rozowe ale one sa chyba za mega czule:p bo dlugo dlugo pokazywaly lekka kreske i dopiero 2 mocne jak niebieskie pokazaly w tym samym czasie:p takze jeszcze zielone bym chciala wyprobowac ale z ebaya to drogo wyjdzie chyba:p

A okres nie wiem kiedy ma byc.. od pt do nd max.

reklama
Co do testów to przetestowałam różowe i niebieskie. Uważam, że różowe są za czułe pokazywały mi cały czas kreski i ciężko było rozróżnić czy jest słabsza czy mocniejsza. Niebieskie były spoko bo wskazywały tylko wtedy kiedy był silny pik.

dlatego ja jak glupia robie na obydwóch bo mi zostaly niebieskie:D

ej teraz mam taki wynik owulacyjnych...

Załączniki

• 20160817_122326.jpg
    20160817_122326.jpg
    67,4 KB · Wyświetleń: 73

Millo ale Ty jesteś dawno po owu i czekasz na @?? Bo już zgłupiałam? ☺
Dziewczyny pisały, że jak były

Millo, ale Ty czekasz na @? Czyli dawno po owu to czemu coś Ci pokazują? Zielone nie pokazują nic jak jest po owu aż do następnej.
Dziewczyny pisały kiedyś że jak były w ciąży i przed @ to test ciążowy nic nie pokazywał za to owulacyjnym miał słabą drugą kreskę.
Więc jeśli to z dzisiaj testy to może jest nadzieja? Słyszałaś kiedyś coś takiego??

Arya no ja dzis 11 dpo i test ciazowy negatywny a owulacyjne takie.Dziwna sprawa.. :(
Oby było w tym ziarenko prawdy. Nawet na tym wątku dziewczyny pisały, że tak miały. Czytałam też kiedyś na ovufriend, że tak się zdarza. Ty masz do @ jeszcze kilka dni. Nic nie jest przesądzone, trzymam kciuki będzie dobrze ☺

reklama
Wiecie co do tych owu przed @ one mi zawsze takie wychodza jak bylam w ciazy byly troche mocniejsze ale zawsze druga kreska byla dosc widoczna przed @... podobno na @ tez ten hormon jest..

Oczywiscie millo trzymam kciuki! Oby u iebie bylo inaczej

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry