reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajko mialam rozowe ale one sa chyba za mega czule:p bo dlugo dlugo pokazywaly lekka kreske i dopiero 2 mocne jak niebieskie pokazaly w tym samym czasie:p takze jeszcze zielone bym chciala wyprobowac ale z ebaya to drogo wyjdzie chyba:p

A okres nie wiem kiedy ma byc.. od pt do nd max.

reklama
Co do testów to przetestowałam różowe i niebieskie. Uważam, że różowe są za czułe pokazywały mi cały czas kreski i ciężko było rozróżnić czy jest słabsza czy mocniejsza. Niebieskie były spoko bo wskazywały tylko wtedy kiedy był silny pik.

dlatego ja jak glupia robie na obydwóch bo mi zostaly niebieskie:D

ej teraz mam taki wynik owulacyjnych...

Załączniki

• 20160817_122326.jpg
    20160817_122326.jpg
    67,4 KB · Wyświetleń: 78

Millo ale Ty jesteś dawno po owu i czekasz na @?? Bo już zgłupiałam? ☺
Dziewczyny pisały, że jak były

Millo, ale Ty czekasz na @? Czyli dawno po owu to czemu coś Ci pokazują? Zielone nie pokazują nic jak jest po owu aż do następnej.
Dziewczyny pisały kiedyś że jak były w ciąży i przed @ to test ciążowy nic nie pokazywał za to owulacyjnym miał słabą drugą kreskę.
Więc jeśli to z dzisiaj testy to może jest nadzieja? Słyszałaś kiedyś coś takiego??

Arya no ja dzis 11 dpo i test ciazowy negatywny a owulacyjne takie.Dziwna sprawa.. :(
Oby było w tym ziarenko prawdy. Nawet na tym wątku dziewczyny pisały, że tak miały. Czytałam też kiedyś na ovufriend, że tak się zdarza. Ty masz do @ jeszcze kilka dni. Nic nie jest przesądzone, trzymam kciuki będzie dobrze ☺

reklama
Wiecie co do tych owu przed @ one mi zawsze takie wychodza jak bylam w ciazy byly troche mocniejsze ale zawsze druga kreska byla dosc widoczna przed @... podobno na @ tez ten hormon jest..

Oczywiscie millo trzymam kciuki! Oby u iebie bylo inaczej

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry