reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Antonia To ja też taka niedorobiona:p Nie jestes sama . U mnie na porządku dziennym jest "Ty mnie nie kochasz", oczywiście maz to puszcza mimo uszu, a jak już się odezwie za setnym razem to coś w stylu " ale Ci się głupio gada". No ,a przecież mógłby powiedzieć "kocham cie" hahah A teraz jeszcze dochodzą hormony i humory ciążowe także hardcor jest.

Maziajka Kciuki za cykl &&&&

Martynka To Ty mi powiedz czy też miałaś tak 10-14tydz co raz mocniejsze bóle jajnika? Albo skurcze ktore w pół mnie łamią. Zmyje podłogę - dzień z głowy i zaciskanie zębów z bólu. Do sklepu pójdę, zaraz to samo.

Wczoraj jedna koleżanka na fb umieściła zdjęcie świeżo urodzonego synka z bratem. A dzis druga umiescila malutka córeczkę i starszego brata. Loteriada zatem, 50% na 50%.

Maziajko to świetnie:)Bedziecie dzialac no stop bez przerwy?:》
U mnie dopiero 5 dpo lub 6.. czemu ten czas tak wolno leci?

reklama
Elenaa Mówiłam temu na genetycznych bo mój ma urlop..To powiedział ze to wiazadla. ..sobie pomyślałam "sam jesteś wiazadlo". Wiazadla owszem bolą mnie,ciągną,kluja. ..Ale to jest tępy ból jajnika i jakby w szyjce, albo skurcz. Wzięłam dziś no-spe ulzylo na chwilę, na tyle ze dom ogarnelam. I znów się zaczęło

Do góry