reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
reklama
Arya tak mam 15 msc synka w domu :-)
U mnie wśród znajomych to jest po równo co do płci. Wśród sąsiadów większość ma parki. Ale są też tacy co mają 2 córki a niektórzy 2 synów.
Ale koleżanka ze studiów w większości mają 2 synkow :-)
Sama jest ciekawa co będzie. Myślę ze teraz tak technika poszła do przodu ze ciężko będzie nie znac płci do porodu, bo usg 3 d są bardzo dokładne i nawet nie chcąc znac płci można coś zobaczyc na badaniu.
Ale teraz na usg genetycznym nie chce wiedzieć. Bo to za wcześnie.
Muszę przyznać, że jesteś wytrwała. Ja mówiłam do męża, że jak znajdę w ciążę to też nie będę chciała wiedzieć. Ale szybko zmieniłam zdanie, bo ja raczej bym nie wytrzymała. :D. Mój synek ma teraz 14mc i trochę obawiam się następnego dziecka gdy taki maluszek jest w domu. Też masz mała różnicę wieku. Nie omawialas się decyzji? Masz blisko kogoś do pomocy? Bo ja jestem tutaj sama jak palec i zero pomocy. Mogę liczyć tylko na siebie

Do góry