Antonia2016
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To szkoda, w takim razie trzymam kciuki za wymarzoną córcię.Araya, i tak Elena ma w planach nic nie mówić więc się nie dowiemy ;-)
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Muszę przyznać, że jesteś wytrwała. Ja mówiłam do męża, że jak znajdę w ciążę to też nie będę chciała wiedzieć. Ale szybko zmieniłam zdanie, bo ja raczej bym nie wytrzymała. . Mój synek ma teraz 14mc i trochę obawiam się następnego dziecka gdy taki maluszek jest w domu. Też masz mała różnicę wieku. Nie omawialas się decyzji? Masz blisko kogoś do pomocy? Bo ja jestem tutaj sama jak palec i zero pomocy. Mogę liczyć tylko na siebieArya tak mam 15 msc synka w domu :-)
U mnie wśród znajomych to jest po równo co do płci. Wśród sąsiadów większość ma parki. Ale są też tacy co mają 2 córki a niektórzy 2 synów.
Ale koleżanka ze studiów w większości mają 2 synkow :-)
Sama jest ciekawa co będzie. Myślę ze teraz tak technika poszła do przodu ze ciężko będzie nie znac płci do porodu, bo usg 3 d są bardzo dokładne i nawet nie chcąc znac płci można coś zobaczyc na badaniu.
Ale teraz na usg genetycznym nie chce wiedzieć. Bo to za wcześnie.