reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajko ja mialam 30 rozowych i 50 niebieskich:p ciazowe mi sie skonczyly i nie mam zadnego buhaha:D
Staranka byly od po okresie do przedwczoraj wieczorem takze mam nadzieje ze owulka bedzie dzis badz max jutro.

reklama
Maziajko 2 dni albo 3 jak jutro.Zobaczymy co z tego wyjdzie..ale przy moich parametrach dietowych tylko jeszcze na odstep moge liczyc choc mysle ze jak jutro to sie juz nie uda bo ten ost seksik byl nie pelny

Ostatnia edycja:
Millo- ja bym już chyba nic nie wstrzykiwala jeśli nie masz pasków ph, bo o ile roztwór wody z cytryna można to witaminę C żeby wstrzyknac oj lepiej nie :) hehe ,

Maziajka- mi jeszcze 10 ciążowych i 10 owulacyjnych zostało , a tak to miałam po 50 szt. każdego - no i uważam się za normalna hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka paski mam i mam 5..6 ph.Z tego co patrzylam w necie to sa globulki wlasnie z wit c zakwaszajace slatego tak pomyslalam:)ehh co ma byc to bedzie ale modle sie o owulke dzisiaj

Wiec pewnie dzis albo jutro millo.bedziesz.miala.owu kiedy ostatnie staranka? Ja dzis mam blada kreske na rozowych cien cienia to nie jest tylko po prostu blada kreska nie wiem jak to teraz bedzie skoro ostatni cykl bezowulacyjny bo wg ginki wlasnie te dwa pecherzyki z lewego jajnika maja teraz peknac szkoda ze nie mam domowego usg bym wiedziala co tam sie dzieje:D

Poza tym czy ja jestem nienormalna? Mam w domu 10 testow ciazowych!! Czy wy tez takie zapasy macie/ mialyscie?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam 30 owu i 30 ciążowych

Dziewczyny, czy któraś z dziewczyn na tym forum używała sylku, zakwaszała się i ma córkę? Czy stosowały wszystko i mają chłopców? Chciałbym wiedzieć czy ten sylk nie jest przereklamowany i rzeczywiście działa w ponad 50% szansy na córkę? Bo 50% szansę to jest bez wszelkich starań?

reklama
Do góry