reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aneta - sylk ja kupiłam na internecie bo ja za granicą wiec musiałam , a ja stosowałam 30 min przed stosunkiem , 20 min po, i później najlepiej mieć paski ph i spr. Ph , ja generalnie pasków nie miałam i na oko później co godzinę na palec i smarowalam

Millo- pewnie tak bedxie u mnie też zawsze malutki spadek przed skokiem ,

Antonia - no to ciekawe jak to będzie

Aneta - są fazy temperatur w cyklu zaplodnionym jest 3 fazowy - faza niskich temp.po owulacji skoczy mi będzie na wyższym poziomie i w zależności od tego czy zapłodnione czy nie - wiec albo spadnie i będzie okres, albo jeszcze podskoczy trochę wyżej pójdzie i będzie skakac jakby i wyjdzie pozytywny test ciążowy ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Elena oczywisciwe ze mogl nie zobaczyc ale pomylic go z pecherzykiem w jajniku to juz na pewno nie mogl:)

Antonia no to juz zalezy od tego kiedy byla owu bo @ przychodzi 14 dni po owulacji.Byc moze to byl jakis inny pecherzyk i tyle a byc moze w ogole cykl bezowulacyjny.Warto zrobic test bedziesz wiedziala co i jak:)

Millo a to caly sykl wylal?

Maziajka tak..ja sobie siedzialam happy w innym pokoju i cos cicho sie zrobilo..a On sie nim wysmarowal:p i przeciez pompka fajnie działa..

Myslicie ze wstrzykniecie wody z wit c jest dobrym pomyslem zeby zakwasic jeszcze?bo mam 5 ph..

Millo nie wiem ja pewnie bym nie wstrzyknela:p.

Laski a ktora z Was uzywala tych rozowych testow owu? Ja.dzis zrobilam pierwszy i jest blada kreska 6 dc i sie zstanawiam czy one zawsze z blada kreska wychodza czy juz powoli sie szykuje cos?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko ja uzylam tych rozowych ale wlasnie one sa bardzo czule i mnie pokazywalo blada kreske chyba z 5 dni taka sama.. ja robilam jeszcze dla pewnosci stare niebieskie zeby je zuzyc i dzisiaj dopiero mi pokazalo pozytywny na niebieskim taki w pelni takze ja za mam teraz schiza ze owulka bedzie jutro! A jak pojutrze to juz NAJGORZEJ:D

Millo zobaczysz kiedy będzie skok taki duży i będziesz wiedziec kiedy była owulacja.

Ja to mam schize przed wszystkimi preparatami które tam się aplikuje. Wiec bym sie bala :-) choc pewnie to naturalny sposob..ale wiadomo ile chemii w tej cytrynie :-p

Maziajka tak..ja sobie siedzialam happy w innym pokoju i cos cicho sie zrobilo..a On sie nim wysmarowal:p i przeciez pompka fajnie działa..

Myslicie ze wstrzykniecie wody z wit c jest dobrym pomyslem zeby zakwasic jeszcze?bo mam 5 ph..
Millooo ty za chwile wybijesz tam wszystkie plemniki na nastepne x lat .... :p

Elenna nie cytryne tylko mam wit C w proszku:p heh bo myslalam ze skoro irygacje sa to moze tak zrobic:p

Kajta hah no wlasnie tego nie chce a musialabym szybko sie dokwasic:/

Maziajko prawdziwy pozytyw na rozowych mam od wczoraj a od dzis na niebieskich a cien cienia na rozowych mialam w 10dc a dzis 15dc mam

Ostatnia edycja:
reklama
Wiec pewnie dzis albo jutro millo.bedziesz.miala.owu kiedy ostatnie staranka? Ja dzis mam blada kreske na rozowych cien cienia to nie jest tylko po prostu blada kreska nie wiem jak to teraz bedzie skoro ostatni cykl bezowulacyjny bo wg ginki wlasnie te dwa pecherzyki z lewego jajnika maja teraz peknac szkoda ze nie mam domowego usg bym wiedziala co tam sie dzieje:D

Poza tym czy ja jestem nienormalna? Mam w domu 10 testow ciazowych!! Czy wy tez takie zapasy macie/ mialyscie?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry