reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Antonia to jesli 20 dc mialas owulacje to @ powinnas miec 34 dc 14 dni po owulce.Nie ma szans by lekarz nie zauwazyl bo po pierwsze za szybko a po drugie to zaplodnione bylo by w macicy a pecherzyk widzial w jajniku i byl jeszcze za maly by peknac.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale pęcherzyk mógł pęknąć w 14 dc a ten w 19 dc to mógł być drugi dominujący który nie pękł. Tak jak ja miałam.
A jak pęka pecherzyk to tylko przez jakiś czas jest ten płyn w zatoce Douglasa więc lekarz mógł tego już nie widzieć :-)
I mógł stwierdzić ze jest przed owulacja :-)

Choć już sama nie wiem. U mnie ewidentnie bylo po owulce i miałam drugi taki duży pęcherzyk w jajniku :-)

Antonia to jesli 20 dc mialas owulacje to @ powinnas miec 34 dc 14 dni po owulce.Nie ma szans by lekarz nie zauwazyl bo po pierwsze za szybko a po drugie to zaplodnione bylo by w macicy a pecherzyk widzial w jajniku i byl jeszcze za maly by peknac.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko pęcherzyk moze peknac od 18 mm tak mi gin powiedzial:)

Antonina ja juz bym dawno po test leciała:p

Ale jak pęcherzyk ulega zaplodnieniu to on jakoś się dzieli itd bo przecież jak ląduje do macicy to dopiero w 4tc+3 dni ma wymiar 1mm. Więc lekarz mógł nic nie zobaczyć.
I często tak jest ze kobiety idzie w dniu spodziewanej @ na usg i nie widać ciąży nic a nic.

reklama
dziewczyny , a napiszcie mi jak to jest z tą temperaturą . jestem ciemna w tym. caly czas utrzymuje sie jedna i w dzien owu podskakuje? ile przed owu? o ile? po owu wraca do tej przed ?gdzies czxytalam ,ze przy zagniezdzaniu spada .

Do góry