reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Antonia to jesli 20 dc mialas owulacje to @ powinnas miec 34 dc 14 dni po owulce.Nie ma szans by lekarz nie zauwazyl bo po pierwsze za szybko a po drugie to zaplodnione bylo by w macicy a pecherzyk widzial w jajniku i byl jeszcze za maly by peknac.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale pęcherzyk mógł pęknąć w 14 dc a ten w 19 dc to mógł być drugi dominujący który nie pękł. Tak jak ja miałam.
A jak pęka pecherzyk to tylko przez jakiś czas jest ten płyn w zatoce Douglasa więc lekarz mógł tego już nie widzieć :-)
I mógł stwierdzić ze jest przed owulacja :-)

Choć już sama nie wiem. U mnie ewidentnie bylo po owulce i miałam drugi taki duży pęcherzyk w jajniku :-)

Antonia to jesli 20 dc mialas owulacje to @ powinnas miec 34 dc 14 dni po owulce.Nie ma szans by lekarz nie zauwazyl bo po pierwsze za szybko a po drugie to zaplodnione bylo by w macicy a pecherzyk widzial w jajniku i byl jeszcze za maly by peknac.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko pęcherzyk moze peknac od 18 mm tak mi gin powiedzial:)

Antonina ja juz bym dawno po test leciała:p

Ale jak pęcherzyk ulega zaplodnieniu to on jakoś się dzieli itd bo przecież jak ląduje do macicy to dopiero w 4tc+3 dni ma wymiar 1mm. Więc lekarz mógł nic nie zobaczyć.
I często tak jest ze kobiety idzie w dniu spodziewanej @ na usg i nie widać ciąży nic a nic.

reklama
dziewczyny , a napiszcie mi jak to jest z tą temperaturą . jestem ciemna w tym. caly czas utrzymuje sie jedna i w dzien owu podskakuje? ile przed owu? o ile? po owu wraca do tej przed ?gdzies czxytalam ,ze przy zagniezdzaniu spada .

Do góry