reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nie wiem na ile będzie to pomocna rada ale będę się chwytać każdej opcji żeby wspomóc szczęściu :-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokladnie ... :) jakies wsparcie babskie w domu by sie przydalo :) pozatym ze mnie jest niespelniona fruzjerka i w przeciwnym razie starszy syn bedzie chodzil w warkoczykach jak lil bow wow :)

Maziajka Kciuki za starania :) U mnie jak były dwa pęcherzyki to niestety nigdy się nie udało, a już jak nie pekly to nie czekały do drugiego cyklu, wiec póki macie szansę na bliźniaki i chcecie je to starajcie sie:) Powodzenia! !

Ja drugi dzień rycze o wszystko, powywalalam ubranka małe i fotelik do auta bo stwierdziłam ze stare są. W niedzielę widziałam tygodniowego synka koleżanki i mi się placzki włączyły ze ja się nie nadaje już do małych dzieci. A dziś mnie kasjerka o 20zl oszukala w sklepie ;(((

Katja Mi też mało brakowało w niedzielę bo wiedziałam ze Maz się pomyli i zamiast pepsi mi Coca cole kupi hahah Ale chyba coś go strzeglo, wrócił z pepsi w puszce bo w butelkach nie było i bal się ze jak weźmie Coca cole to będzie foch hahah

Airfix- ja też mam jakieś ryki I jakiegoś doła ogólnie - nie wiem wczoraj mnie W. Wkurzył i focha walnełam i nie chce mi się odzywać, a ja nigdy fochów nie wale..,

Antonia - dobry pomysł z ta kąpielą przed :) , tak się robi , mój dużo jeździ autem i mam nadzieje ze tez trochę tam przegrzewa jajeczka żeby hala dziewczynka hihi ;)

Katja - uznaje się pierwszy pozytywny test, myślę że te dwa są takie same, także owulację masz już blisko , tez bym poleciła paski ph żebyś w ciemno się nie zakwaszała bo jie wiadomo jakie masz ph

Maziajka powodzenia w starankach, kciuki za bliźniaki ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry