reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej dziewczyny. Obecnie jestem w drugiej ciąży 17 tydzień. Mam do was prosbe, czy mozecie zerknac według was to chłopiec czy dziewczynka ? USG z 13t2d
2016-06-23 15.41.10.jpg

Załączniki

• 2016-06-23 15.41.10.jpg
    2016-06-23 15.41.10.jpg
    189 KB · Wyświetleń: 328
Antonia To wina tych testów, one potrafią namieszać. Kup te ktore ja polecalam, niech dziewczyny się wypowiedza ktore używają ze naprawdę są świetne i nie drogie .3 lata robiłam różne testy, te moje wygrywają z wszystkimi z allegro.

Elenaa U mnie na bobotestach był cień cienia cieniow...A na kardioline pięknie kreseczka ciemniala :) wstawialam tu swoje zdjęcie

Elenna ja mysle ze sie udalo Tobie:))nie moge sie doczekac kiedy Ci sie to potwierdzi juz na pewno:)termin @ w srode?

Elunia1983 witam :-) co do płci to ja się nie wypowiem a może Ty będziesz potrafiła odpowiedzieć - czy wiesz kiedy mieliście staranka? Przed czy po owu? I ile dni?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki Airfix za podpowiedź z testami, w tym cyklu już i tak się nie wyrobię. Teraz gin musi dać mi zielone światło, wizyta 27 lipca. Jeśli będzie ok to sierpniowe staranka będą :-) Przy moich poprzednich ciazach wystarczył jeden cykl i od razu zaskoczyło ale wtedy było hulaj dusza przez okresy płodne :-) teraz to inna sprawa. A i sama jeszcze nie wiem czy strzelać przed owu czy o+12 czy i to i to :-(

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry