reklama
elenaa no masz racje na takim etapie to rozne dziwy wychodza aczkolwiek trzymam kciuki!! by u Ciebie bylo wszystko ok!
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
elunia1983
Fanka BB :)
Antonia To wina tych testów, one potrafią namieszać. Kup te ktore ja polecalam, niech dziewczyny się wypowiedza ktore używają ze naprawdę są świetne i nie drogie .3 lata robiłam różne testy, te moje wygrywają z wszystkimi z allegro.
Elenaa U mnie na bobotestach był cień cienia cieniow...A na kardioline pięknie kreseczka ciemniala wstawialam tu swoje zdjęcie
Elenaa U mnie na bobotestach był cień cienia cieniow...A na kardioline pięknie kreseczka ciemniala wstawialam tu swoje zdjęcie
Antonia2016
Elunia1983 witam :-) co do płci to ja się nie wypowiem a może Ty będziesz potrafiła odpowiedzieć - czy wiesz kiedy mieliście staranka? Przed czy po owu? I ile dni?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Dzięki Airfix za podpowiedź z testami, w tym cyklu już i tak się nie wyrobię. Teraz gin musi dać mi zielone światło, wizyta 27 lipca. Jeśli będzie ok to sierpniowe staranka będą :-) Przy moich poprzednich ciazach wystarczył jeden cykl i od razu zaskoczyło ale wtedy było hulaj dusza przez okresy płodne :-) teraz to inna sprawa. A i sama jeszcze nie wiem czy strzelać przed owu czy o+12 czy i to i to :-(
Antonia2016
Nie, nie, nie wtedy na bank będzie chłopak a ja chcę dziewczynkę :-) :-) :-)
reklama
Elenaa
Antonia to te testy co polecała Airfix
Link do: Przedmioty użytkownika uroda-zdrowie08 - Testy diagnostyczne - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja do cieniów jestem przyzwyczajona, bo z synem beta 141 i potem 300, a cienie cienia wychodziły. Nawet kilka dni temu je podziwiałam i pokazywałam synkowi
Pewnie jakbym wtedy zrobiła ten kardioline to byłyby dwie wyraźne krechy przy takiej becie. A gdzie można te kardioline kupić?
Link do: Przedmioty użytkownika uroda-zdrowie08 - Testy diagnostyczne - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja do cieniów jestem przyzwyczajona, bo z synem beta 141 i potem 300, a cienie cienia wychodziły. Nawet kilka dni temu je podziwiałam i pokazywałam synkowi
Pewnie jakbym wtedy zrobiła ten kardioline to byłyby dwie wyraźne krechy przy takiej becie. A gdzie można te kardioline kupić?
Podziel się: