Ja mam synka z 5 dniowego odstepuja jestem z okolic wawy dokładnie z milanowka i mam lekarza ze szpitala w Pruszkowie. ja synka pierwszego stworzyłam zaraz po okresie na pewno kilka dni przed owu a teraz plec jeszcze niepotwierdzona ale sądzę jak już pisałam że też chłopak.zupelnie nieplanowana ciąża więc nie wiem kiedy nastąpił ten dzień mogło być przed owu w owu jak i po owu![]()
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
a jaka to jest postura na chłopca?To 12tydz 4 dzien z usgfaktycznie główka wygląda dziewczynkowo tak w całości, ale postura przypomina synka. Ja bym tak koło 14tyg wolała oceniac
![]()
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
To oczywiście też teoria i spostrzeżenia. .I trzeba wiedzieć ze np.jeśli rodzice sa przy kości to raczej dzidzia córka nie będzie wyglądać postura na płaską bardziej. Chłopcy sa tacy grubsi,okrągłe brzuszki, dziewczynki bardziej płaskie. Ale to też wszystko zależy od postury rodziców.
Marzycielka86
Fanka BB :)
Dziewczyny czy któraś chciałaby cytrynian wapnia? Mam z Swansona.
Antonia2016
Załączniki
Antonia2016
I co ja mam teraz myśleć dziewczyny??? Dzis rano 12 h temu dwie piękne krechy zapowiadajace owu. Teraz po 12 godz nic. To 9 dzień cyklu przy 26 dniowym cyklu. Jaka wasza interpretacja???
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
agnesis
I co ja mam teraz myśleć dziewczyny??? Dzis rano 12 h temu dwie piękne krechy zapowiadajace owu. Teraz po 12 godz nic. To 9 dzień cyklu przy 26 dniowym cyklu. Jaka wasza interpretacja???
Może teraz mocz mocno rozcienczony?
A rano robiłaś szybko po wstaniu?
Antonia2016
Nie, nie z pierwszego sikania, wedlug instr. Zrobie jeszcze jutro rano i wieczorem.
reklama
Elenaa
ja mając bardzo rozcienczony mocz, jak poziom lh był wysoki to i tak były dwie mocne krechy.
Ja myślę, że może juz pik minął i bedzie owualcja za 24-48, albo organizm się rozmyslil, i będzie za kilka dni znów pozytywny test owulacyjny.
Ja myślę, że może juz pik minął i bedzie owualcja za 24-48, albo organizm się rozmyslil, i będzie za kilka dni znów pozytywny test owulacyjny.
Podziel się: