reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja jestem z okolic wawy dokładnie z milanowka i mam lekarza ze szpitala w Pruszkowie. ja synka pierwszego stworzyłam zaraz po okresie na pewno kilka dni przed owu a teraz plec jeszcze niepotwierdzona ale sądzę jak już pisałam że też chłopak.zupelnie nieplanowana ciąża więc nie wiem kiedy nastąpił ten dzień mogło być przed owu w owu jak i po owu ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam synka z 5 dniowego odstepu :)

reklama
a jaka to jest postura na chłopca?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
To oczywiście też teoria i spostrzeżenia. .I trzeba wiedzieć ze np.jeśli rodzice sa przy kości to raczej dzidzia córka nie będzie wyglądać postura na płaską bardziej. Chłopcy sa tacy grubsi,okrągłe brzuszki, dziewczynki bardziej płaskie. Ale to też wszystko zależy od postury rodziców.

1468781885094.jpg

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1468781885094.jpg
    1468781885094.jpg
    56,4 KB · Wyświetleń: 298
I co ja mam teraz myśleć dziewczyny??? Dzis rano 12 h temu dwie piękne krechy zapowiadajace owu. Teraz po 12 godz nic. To 9 dzień cyklu przy 26 dniowym cyklu. Jaka wasza interpretacja???

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja mając bardzo rozcienczony mocz, jak poziom lh był wysoki to i tak były dwie mocne krechy.

Ja myślę, że może juz pik minął i bedzie owualcja za 24-48, albo organizm się rozmyslil, i będzie za kilka dni znów pozytywny test owulacyjny.

Do góry