reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

no właśnie mój synek roczny ma teraz też taka okrągła główkę zaraz sprawdzę na jego usg jaka miał.

agnesis na zdjęciu ma 12tyg i 2dni.ja też obstawiam chłopca bo coś niby dyndalo między nóżkami ale podobno w tym tyg wszystkim dynda ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jest ta skull theory. .oczywiście jednym się sprawdzi innym nie. Na dziewczynkę czoło kwadratowe, na chłopca okrągła glowka:) czyli same widzicie ze u części z Was się nie sprawdziło :) to jest na zasadzie zabawy

Jest ta skull theory. .oczywiście jednym się sprawdzi innym nie. Na dziewczynkę czoło kwadratowe, na chłopca okrągła glowka:) czyli same widzicie ze u części z Was się nie sprawdziło :) to jest na zasadzie zabawy
a tak właśnie czoło okrągłe na chłopca. zaraz sprawdzę czy mi się z pierwszym synem zgadza :)

to zdjęcie synka mojego z 12tyg.chyba miał dziewczęcą głowę ;)
1468773192-1d1mld.jpeg

a tak właśnie czoło okrągłe na chłopca. zaraz sprawdzę czy mi się z pierwszym synem zgadza :)

U mnie się sprawdziło :) szkoda ze 8 lat temu nie wiedziała nic o teoriach czaszki,nubach bo lekarz z płcią mnie do 26tyg przetrzymal:) a mam usg z 15tyg gdzie jak patrzę teraz to przecież widać chłopa jak malowanego:) a ja cała ciaze - moja Nadusia ;).hihi

reklama
ja jestem pewna ze to chłopak ale ta teoria we wcześniejszej ciąży się akurat nie sprawdziła u mnie.
są jeszcze jakieś teorie?

Czasem we wczesnej ciąży się to nie sprawdza, potem się główka zmienia. A czasem nic się nie sprawdza hehe u mnie teraz w 9tyg dzidzia główkę ma kwadratową..no ale to dopiero 9tydz:)

Co do teorii..hmm...jest jeszcze ta z przyrostem beta hcg...jak wysoki przyrost w ciągu 48h to ze corka. Choć to znów tylko teoria :) kto pamięta Vivienke ten też pamięta ze obalila i przyrost duży i teorie czaszki hehe urodziła synusia:)

Do góry