reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

no właśnie mój synek roczny ma teraz też taka okrągła główkę zaraz sprawdzę na jego usg jaka miał.

agnesis na zdjęciu ma 12tyg i 2dni.ja też obstawiam chłopca bo coś niby dyndalo między nóżkami ale podobno w tym tyg wszystkim dynda ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jest ta skull theory. .oczywiście jednym się sprawdzi innym nie. Na dziewczynkę czoło kwadratowe, na chłopca okrągła glowka:) czyli same widzicie ze u części z Was się nie sprawdziło :) to jest na zasadzie zabawy

Jest ta skull theory. .oczywiście jednym się sprawdzi innym nie. Na dziewczynkę czoło kwadratowe, na chłopca okrągła glowka:) czyli same widzicie ze u części z Was się nie sprawdziło :) to jest na zasadzie zabawy
a tak właśnie czoło okrągłe na chłopca. zaraz sprawdzę czy mi się z pierwszym synem zgadza :)

to zdjęcie synka mojego z 12tyg.chyba miał dziewczęcą głowę ;)
1468773192-1d1mld.jpeg

a tak właśnie czoło okrągłe na chłopca. zaraz sprawdzę czy mi się z pierwszym synem zgadza :)

U mnie się sprawdziło :) szkoda ze 8 lat temu nie wiedziała nic o teoriach czaszki,nubach bo lekarz z płcią mnie do 26tyg przetrzymal:) a mam usg z 15tyg gdzie jak patrzę teraz to przecież widać chłopa jak malowanego:) a ja cała ciaze - moja Nadusia ;).hihi

reklama
ja jestem pewna ze to chłopak ale ta teoria we wcześniejszej ciąży się akurat nie sprawdziła u mnie.
są jeszcze jakieś teorie?

Czasem we wczesnej ciąży się to nie sprawdza, potem się główka zmienia. A czasem nic się nie sprawdza hehe u mnie teraz w 9tyg dzidzia główkę ma kwadratową..no ale to dopiero 9tydz:)

Co do teorii..hmm...jest jeszcze ta z przyrostem beta hcg...jak wysoki przyrost w ciągu 48h to ze corka. Choć to znów tylko teoria :) kto pamięta Vivienke ten też pamięta ze obalila i przyrost duży i teorie czaszki hehe urodziła synusia:)

Do góry