reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo jak wczoraj robiłam to nie było nic u mnie widać. Także nigdy nic nie wiadomo :)
Wg mnie u nas było 3.5 dnia przed i dzien po (dokaldnie nie wiem ile godzin). A jak było naprawdę to nie wiem. Ovufriend zmieniał mi owulacje z 16 na 18 a potem 17 dzień. Ale 17 dnia szyjka już była nisko i była twardawa więc ja stawiam na 16 na owulacje bo wtedy byla rozpulchniona i otwarta :-) ciekawa czy te cienie wroza ciążę. Fajnie by było.

reklama
Antonia - pewnie widzisz pepowine bo tam nic nie było widać, sam lekarz mówił ze ciężko określić nie wiadomo jeszcze :) , ale pepowine ładnie było widać :) , żeberka i wszystko - wszyscy zadowoleni :) , nie wiemy co to może być sami się zastanawiamy hihi

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka Płci tak na 100% nie widać, bo pamiętasz ze ok 12tyg i 6 dni musi być skończone żeby odróżnić,a nuby chłopięce ze nawet i po 15tyg lubią się podnosić :) wiec na dzień dzisiejszy wyrostek płaski bo taki jest na tym etapie, ale główka corciowa :)

Elenna na pewno to musi oznaczac TO! Juz sie nie moge doczekac Twojego jutrzejszego testu i pojutrzejszego :))

Airfix a jak rozpoznawać płeć po główce dziecka ? Jak jest bardziej okrągłą to dziewczynka? A jak ma zaznaczone bardziej czoło do chłopczyk?

Airfix a jak rozpoznawać płeć po główce dziecka ? Jak jest bardziej okrągłą to dziewczynka? A jak ma zaznaczone bardziej czoło do chłopczyk?
że się wtrace tak , właśnie o tym czytam ;) jak główka bardziej kwadrat prostokąt to chłopak.ale ja u siebie nic nie widze ;)
1468770337-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Martyna ale główkę ma okrągłą na tym zdjeciu. Mój synek rzeczywiście od góry miał taka kwadratowa :-) i takie wysunięte czoło. A teraz ma taka zgrabna i okraglowa główkę :-)

Do góry