reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo jak wczoraj robiłam to nie było nic u mnie widać. Także nigdy nic nie wiadomo :)
Wg mnie u nas było 3.5 dnia przed i dzien po (dokaldnie nie wiem ile godzin). A jak było naprawdę to nie wiem. Ovufriend zmieniał mi owulacje z 16 na 18 a potem 17 dzień. Ale 17 dnia szyjka już była nisko i była twardawa więc ja stawiam na 16 na owulacje bo wtedy byla rozpulchniona i otwarta :-) ciekawa czy te cienie wroza ciążę. Fajnie by było.

reklama
Antonia - pewnie widzisz pepowine bo tam nic nie było widać, sam lekarz mówił ze ciężko określić nie wiadomo jeszcze :) , ale pepowine ładnie było widać :) , żeberka i wszystko - wszyscy zadowoleni :) , nie wiemy co to może być sami się zastanawiamy hihi

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka Płci tak na 100% nie widać, bo pamiętasz ze ok 12tyg i 6 dni musi być skończone żeby odróżnić,a nuby chłopięce ze nawet i po 15tyg lubią się podnosić :) wiec na dzień dzisiejszy wyrostek płaski bo taki jest na tym etapie, ale główka corciowa :)

Elenna na pewno to musi oznaczac TO! Juz sie nie moge doczekac Twojego jutrzejszego testu i pojutrzejszego :))

Airfix a jak rozpoznawać płeć po główce dziecka ? Jak jest bardziej okrągłą to dziewczynka? A jak ma zaznaczone bardziej czoło do chłopczyk?

Airfix a jak rozpoznawać płeć po główce dziecka ? Jak jest bardziej okrągłą to dziewczynka? A jak ma zaznaczone bardziej czoło do chłopczyk?
że się wtrace tak , właśnie o tym czytam ;) jak główka bardziej kwadrat prostokąt to chłopak.ale ja u siebie nic nie widze ;)
1468770337-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Martyna ale główkę ma okrągłą na tym zdjeciu. Mój synek rzeczywiście od góry miał taka kwadratowa :-) i takie wysunięte czoło. A teraz ma taka zgrabna i okraglowa główkę :-)

Do góry