reklama
Elenaa
Fanka BB :)
Micurka kciuki za usg :-)
Millo a TY kiedy testujesz? :-)
ja miałam dopiero w środę testować, ale wyszło jak wyszło. Ciekawe czy kreska będzie u mnie ciemnieć :-) ale teraz już nic ode mnie zależne.
Teraz przez kilka dni póki bety nie zrobię, to tak dziwnie będzie, bo nie wiem czy jestem czy nie jestem w ciąży, choć test dał dziś jakieś nadzieje.
Millo a TY kiedy testujesz? :-)
ja miałam dopiero w środę testować, ale wyszło jak wyszło. Ciekawe czy kreska będzie u mnie ciemnieć :-) ale teraz już nic ode mnie zależne.
Teraz przez kilka dni póki bety nie zrobię, to tak dziwnie będzie, bo nie wiem czy jestem czy nie jestem w ciąży, choć test dał dziś jakieś nadzieje.
Maziajka Nie pamiętam dokładnie o co chodziło z tym piwem ale pamiętam ze pytałam o nie Piranhe, trzeba by odszukać jej odpowiedź. I zapamiętałam że mam nie pić hehe
Antonina2016 Dobrze by bylo ale nie nastawiam się 3.08 mam prenatalne ale nie u swojego lekarza tylko na skierowanie NFZ i tam się nic nie dowiem. Więc czekam na wizytę 18.08 do mojego lekarza
Elenaa mi na fotce ten cień nawet nie chciał wyjść Ale był..no był ,widoczny tylko dla mnie za dwa dni bedzie piękna kreska, zobaczysz. Teraz cisza ,spokój i odpoczynek.
Miciur-ka Kciuki za usg )) &&&&&
Antonina2016 Dobrze by bylo ale nie nastawiam się 3.08 mam prenatalne ale nie u swojego lekarza tylko na skierowanie NFZ i tam się nic nie dowiem. Więc czekam na wizytę 18.08 do mojego lekarza
Elenaa mi na fotce ten cień nawet nie chciał wyjść Ale był..no był ,widoczny tylko dla mnie za dwa dni bedzie piękna kreska, zobaczysz. Teraz cisza ,spokój i odpoczynek.
Miciur-ka Kciuki za usg )) &&&&&
Hej dziewczyny ja juz po , dzidzia szalała, bo kazał zjeść czekoladę przed, dzidzia płeć nie znana - nie było widać a on nie wiedział ze nie chcemy wiedzieć , 4,46 mm, dziś 11 t 2 dzień, szczerze powiem ze wygląd z 4d takiej zadziory z buzi wiec od razu pomyslelismy ze chłopak hehe, ale wszystko na miejscu wiec uf, przeziernosc ok , wszystko było widać żebra pęcherz moczowy juz pełny hihi
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Gratulacje, kurcze zapomniałam już że w 11 tc to już tyle widać, super. Jak już wszystko ma to teraz niech rośnie w siłę :-) a mogę zapytać ile takie 4d kosztuje?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia - ja w Irlandii mieszkam płaciłam 120 euro, podejrzewam ze w Polsce coś koło 250 zl
Dodaje focie zwykłego usg
Dodaje focie zwykłego usg
Antonia2016
Millo
Elenna ja sprawdzilam dzis jak to u mnie ale jest jedna mocna krecha bez jakiejkolwiek szansy na 2(10dpo) Ja mialam 4 dni przed owulacja i 2dni po takze nie sadze serioCzekam na okres juz
Miciurka super ze wszystko dobrze:*Piękne zdjeciei dokladnie jak piszesz.Ja robilam takie badanie za 250 zl
Miciurka super ze wszystko dobrze:*Piękne zdjeciei dokladnie jak piszesz.Ja robilam takie badanie za 250 zl
reklama
Elenaa
Miciurka piękny maluszek! Super ze wszystko ok :-)
Antonia na tym etapie to siurek wygląda podobnie jak dziewczynki narzady.
Jedynie chyba można po tym kącie poznać 10 i 30 stopni, tak dziewczyny?
Więc ja myślę ze po tym kącie to dziewczynka tam się kryje :-)
Antonia na tym etapie to siurek wygląda podobnie jak dziewczynki narzady.
Jedynie chyba można po tym kącie poznać 10 i 30 stopni, tak dziewczyny?
Więc ja myślę ze po tym kącie to dziewczynka tam się kryje :-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: