reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Micurka kciuki za usg :-)

Millo a TY kiedy testujesz? :-)
ja miałam dopiero w środę testować, ale wyszło jak wyszło. Ciekawe czy kreska będzie u mnie ciemnieć :-) ale teraz już nic ode mnie zależne.
Teraz przez kilka dni póki bety nie zrobię, to tak dziwnie będzie, bo nie wiem czy jestem czy nie jestem w ciąży, choć test dał dziś jakieś nadzieje.

Mojemu zabranialam wcześniej pić czekolowiek z alkoholem i mamy synka.

A teraz juz mu nie zabraniałam, więc raz na jakiś czas piwa się napił :-)

Maziajka Nie pamiętam dokładnie o co chodziło z tym piwem ale pamiętam ze pytałam o nie Piranhe, trzeba by odszukać jej odpowiedź. I zapamiętałam że mam nie pić hehe

Antonina2016 Dobrze by bylo;) ale nie nastawiam się :) 3.08 mam prenatalne ale nie u swojego lekarza tylko na skierowanie NFZ i tam się nic nie dowiem. Więc czekam na wizytę 18.08 do mojego lekarza:)

Elenaa mi na fotce ten cień nawet nie chciał wyjść :) Ale był..no był ,widoczny tylko dla mnie :) za dwa dni bedzie piękna kreska, zobaczysz. Teraz cisza ,spokój i odpoczynek.

Miciur-ka Kciuki za usg :))) &&&&&

Hej dziewczyny ja juz po , dzidzia szalała, bo kazał zjeść czekoladę przed, dzidzia płeć nie znana - nie było widać a on nie wiedział ze nie chcemy wiedzieć , 4,46 mm, dziś 11 t 2 dzień, szczerze powiem ze wygląd z 4d takiej zadziory z buzi wiec od razu pomyslelismy ze chłopak hehe, ale wszystko na miejscu wiec uf, przeziernosc ok , wszystko było widać żebra pęcherz moczowy juz pełny hihi

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje, kurcze zapomniałam już że w 11 tc to już tyle widać, super. Jak już wszystko ma to teraz niech rośnie w siłę :-) a mogę zapytać ile takie 4d kosztuje?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia - ja w Irlandii mieszkam płaciłam 120 euro, podejrzewam ze w Polsce coś koło 250 zl

Dodaje focie zwykłego usg :)
1468759505-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Elenna ja sprawdzilam dzis jak to u mnie ale jest jedna mocna krecha bez jakiejkolwiek szansy na 2(10dpo) ;) Ja mialam 4 dni przed owulacja i 2dni po takze nie sadze serio:)Czekam na okres juz:)

Miciurka super ze wszystko dobrze:*Piękne zdjecie:)i dokladnie jak piszesz.Ja robilam takie badanie za 250 zl

reklama
Miciurka piękny maluszek! Super ze wszystko ok :-)

Antonia na tym etapie to siurek wygląda podobnie jak dziewczynki narzady.

Jedynie chyba można po tym kącie poznać 10 i 30 stopni, tak dziewczyny?
Więc ja myślę ze po tym kącie to dziewczynka tam się kryje :-)

Ostatnia edycja:
Do góry