reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Micurka kciuki za usg :-)

Millo a TY kiedy testujesz? :-)
ja miałam dopiero w środę testować, ale wyszło jak wyszło. Ciekawe czy kreska będzie u mnie ciemnieć :-) ale teraz już nic ode mnie zależne.
Teraz przez kilka dni póki bety nie zrobię, to tak dziwnie będzie, bo nie wiem czy jestem czy nie jestem w ciąży, choć test dał dziś jakieś nadzieje.

Mojemu zabranialam wcześniej pić czekolowiek z alkoholem i mamy synka.

A teraz juz mu nie zabraniałam, więc raz na jakiś czas piwa się napił :-)

Maziajka Nie pamiętam dokładnie o co chodziło z tym piwem ale pamiętam ze pytałam o nie Piranhe, trzeba by odszukać jej odpowiedź. I zapamiętałam że mam nie pić hehe

Antonina2016 Dobrze by bylo;) ale nie nastawiam się :) 3.08 mam prenatalne ale nie u swojego lekarza tylko na skierowanie NFZ i tam się nic nie dowiem. Więc czekam na wizytę 18.08 do mojego lekarza:)

Elenaa mi na fotce ten cień nawet nie chciał wyjść :) Ale był..no był ,widoczny tylko dla mnie :) za dwa dni bedzie piękna kreska, zobaczysz. Teraz cisza ,spokój i odpoczynek.

Miciur-ka Kciuki za usg :))) &&&&&

Hej dziewczyny ja juz po , dzidzia szalała, bo kazał zjeść czekoladę przed, dzidzia płeć nie znana - nie było widać a on nie wiedział ze nie chcemy wiedzieć , 4,46 mm, dziś 11 t 2 dzień, szczerze powiem ze wygląd z 4d takiej zadziory z buzi wiec od razu pomyslelismy ze chłopak hehe, ale wszystko na miejscu wiec uf, przeziernosc ok , wszystko było widać żebra pęcherz moczowy juz pełny hihi

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje, kurcze zapomniałam już że w 11 tc to już tyle widać, super. Jak już wszystko ma to teraz niech rośnie w siłę :-) a mogę zapytać ile takie 4d kosztuje?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia - ja w Irlandii mieszkam płaciłam 120 euro, podejrzewam ze w Polsce coś koło 250 zl

Dodaje focie zwykłego usg :)
1468759505-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Elenna ja sprawdzilam dzis jak to u mnie ale jest jedna mocna krecha bez jakiejkolwiek szansy na 2(10dpo) ;) Ja mialam 4 dni przed owulacja i 2dni po takze nie sadze serio:)Czekam na okres juz:)

Miciurka super ze wszystko dobrze:*Piękne zdjecie:)i dokladnie jak piszesz.Ja robilam takie badanie za 250 zl

reklama
Miciurka piękny maluszek! Super ze wszystko ok :-)

Antonia na tym etapie to siurek wygląda podobnie jak dziewczynki narzady.

Jedynie chyba można po tym kącie poznać 10 i 30 stopni, tak dziewczyny?
Więc ja myślę ze po tym kącie to dziewczynka tam się kryje :-)

Ostatnia edycja:
Do góry