reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny od 3 dni testuje..żeby sprawdzić czy mogę ten lęk wziąść co mi ginekolog przepisal. Dzis mamy 11 dpo. A tam coś się pojawiło.. cień cienia to za mało powiedziane. Po prostu cien cienia do potęgi 2. Ale ja to zauwazylam.
Z synem cień cienia miałam 15 i 16 dpo więc teraz dwóch mocnych kresek się nie spodziewam.
A jak się udało? Cała się trzese! Masakra!
Proszę nie gratulować jeszcze. Bo to zdecydowanie za wcześnie

Elenna Ja też miałam 11dpo cień cienia widoczny tylko dla mnie :) po cichu trzymam kciuki i gratuluję :)

Dziewczyny z tego co pamiętam piwo nie jest polecane w staraniach o córkę...piwo podnosi estradiol - na córkę ma być niski. Alkohol zawarty w piwie podnosi ph i coś tam robi z testostetonem. Piwo podnosi poziom potasu bodajze tez. U facetow dziala na obnizenie testosteronu, ale podnosi ph. Ja przed ciaza z synkiem piłam piwo, mąż też...wyszedł synek.

Millo Wiem co czujesz....ja przed tym całym planowaniem hormony i minerały na córkę, pół roku po przyjmowaniu wszystkiego- sprzyjało chłopcu. Teraz w tym cyklu w którym się udało wywalilo mi potas z niczego powyżej normy, a miesiąc wcześniej testosteron, chociaż tyle ze w cyklu staraniowym ten testo spadł, ale potas nie dał się zbić. Potem ta wcześniejsza owulacja która mnie zaskoczyła i wpadka 40h przed owulacja;) jeszcze z miesiac i bedzie wiadomo kto u mnie mieszka :)

elena pokaz fotke??

Airfix z tego co wiem piwo ma bardzo duzo witaminy C cos jak truskawki dlatego po nim.sie tak duzo sika.Tak przynajmmiej tlumaczyl mi nefrolog. Zreszta w materialach ktore czytalam tez bylo piwo wymienione w staraniach dziewczynkowych.Poza tym alkohol wyplukuje potas wiec moze tez dlatego.Wiadomo z wszystkim trzeba zachowac umiar :-).Bo pewnie we wszystkim jest "cos" co nie do konca sprzyja.Ja piwko lubie bardzo:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny na zdjęciu nic nie będzie widać. Kreska jest za slaba..tym bardziej teraz po 3 h od sprawdzenia.
Ale zrobiłam na 2 testach: na zielonym paskowym i tym niebieskim paskowym co doszły mi wraz z tymi owualcyjnymi od Airfix. Ten cień cienia cienia cienia jest widoczny na obu. Ale na zielonym bardziej widoczny, mąż nawet stwierdził ze widac na tym zielonym :-) No nic zobaczymy. Jakby co to w środę pójdę na betę. Wtedy powinnam dostać @. I zapisze sie do innego gina spytac sie czy cos mam brać na tą lekką infekcje.
Zobaczymy :-)

1468743123571.jpg

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1468743123571.jpg
    1468743123571.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 207
reklama
Do góry