reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny od 3 dni testuje..żeby sprawdzić czy mogę ten lęk wziąść co mi ginekolog przepisal. Dzis mamy 11 dpo. A tam coś się pojawiło.. cień cienia to za mało powiedziane. Po prostu cien cienia do potęgi 2. Ale ja to zauwazylam.
Z synem cień cienia miałam 15 i 16 dpo więc teraz dwóch mocnych kresek się nie spodziewam.
A jak się udało? Cała się trzese! Masakra!
Proszę nie gratulować jeszcze. Bo to zdecydowanie za wcześnie

Elenna Ja też miałam 11dpo cień cienia widoczny tylko dla mnie :) po cichu trzymam kciuki i gratuluję :)

Dziewczyny z tego co pamiętam piwo nie jest polecane w staraniach o córkę...piwo podnosi estradiol - na córkę ma być niski. Alkohol zawarty w piwie podnosi ph i coś tam robi z testostetonem. Piwo podnosi poziom potasu bodajze tez. U facetow dziala na obnizenie testosteronu, ale podnosi ph. Ja przed ciaza z synkiem piłam piwo, mąż też...wyszedł synek.

Millo Wiem co czujesz....ja przed tym całym planowaniem hormony i minerały na córkę, pół roku po przyjmowaniu wszystkiego- sprzyjało chłopcu. Teraz w tym cyklu w którym się udało wywalilo mi potas z niczego powyżej normy, a miesiąc wcześniej testosteron, chociaż tyle ze w cyklu staraniowym ten testo spadł, ale potas nie dał się zbić. Potem ta wcześniejsza owulacja która mnie zaskoczyła i wpadka 40h przed owulacja;) jeszcze z miesiac i bedzie wiadomo kto u mnie mieszka :)

elena pokaz fotke??

Airfix z tego co wiem piwo ma bardzo duzo witaminy C cos jak truskawki dlatego po nim.sie tak duzo sika.Tak przynajmmiej tlumaczyl mi nefrolog. Zreszta w materialach ktore czytalam tez bylo piwo wymienione w staraniach dziewczynkowych.Poza tym alkohol wyplukuje potas wiec moze tez dlatego.Wiadomo z wszystkim trzeba zachowac umiar :-).Bo pewnie we wszystkim jest "cos" co nie do konca sprzyja.Ja piwko lubie bardzo:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny na zdjęciu nic nie będzie widać. Kreska jest za slaba..tym bardziej teraz po 3 h od sprawdzenia.
Ale zrobiłam na 2 testach: na zielonym paskowym i tym niebieskim paskowym co doszły mi wraz z tymi owualcyjnymi od Airfix. Ten cień cienia cienia cienia jest widoczny na obu. Ale na zielonym bardziej widoczny, mąż nawet stwierdził ze widac na tym zielonym :-) No nic zobaczymy. Jakby co to w środę pójdę na betę. Wtedy powinnam dostać @. I zapisze sie do innego gina spytac sie czy cos mam brać na tą lekką infekcje.
Zobaczymy :-)

1468743123571.jpg

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1468743123571.jpg
    1468743123571.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 210
reklama
Do góry