reklama
Millo
Fanka BB :)
Elenna ale to brzmi dobrze chyba mysle ze bedziesz miała jutro skokinaczej byc nie moze hihi!
a ja wlasnie robiłam test i chyba była jaśniejsza ..kupiłam jeszcze w aptece dziś testy haha..
My juz dzis nie działamy..najwyzej bede dalej obczajac w przyszłym cyklu z Maziajka
a ja wlasnie robiłam test i chyba była jaśniejsza ..kupiłam jeszcze w aptece dziś testy haha..
My juz dzis nie działamy..najwyzej bede dalej obczajac w przyszłym cyklu z Maziajka
Millo
Ja 0+12 nie biore pod uwage ale Ty jak monitorujesz temperature to poczytaj:*
Ja sie wlasnie naczytalam forow roznych i niektorzy pisza ze na dziewczynke to zaraz po okresie ze 9..10 dc.. (przy cyklach 28-30)dniowych.. Ci to maja mega mocne plemniki! My zaleczelismy od 12dc
Ja sie wlasnie naczytalam forow roznych i niektorzy pisza ze na dziewczynke to zaraz po okresie ze 9..10 dc.. (przy cyklach 28-30)dniowych.. Ci to maja mega mocne plemniki! My zaleczelismy od 12dc
Marzycielka86
Elenaa jezeli znajdziesz cos o metodzie 0+12 to daj znać bo ja ta właśnie metodę chce wypróbować ja z 2,5 dnia przed owulacji mam synka wiec w ten odstep juz nie wierze.
reklama
Elenaa
U mnie był niewielki skok. Ale nie taki jak się spodziewałam. Zatem ovufriend pewnie wyznaczy mi owulacje wczoraj albo dzis, to jeszcze zalezy jaka bedzie temp przez najblizsze kilka dni. Zatem odstęp może zrobić się nawet 3-4 dniowy. Więc ja już nie liczę na ten cykl. Bo w takie duże odstępy to jakoś nie wierzę.
A że nie czułam owulacji to nie wiem jak zastosować 0+12
Jeszcze dziś zastosowałam profilatycznie lactivaginal bo dużo kremowego śluzu..mam nadzieję ze to nie infekcja
A że nie czułam owulacji to nie wiem jak zastosować 0+12
Jeszcze dziś zastosowałam profilatycznie lactivaginal bo dużo kremowego śluzu..mam nadzieję ze to nie infekcja
Podziel się: