reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Prawie pozytywny. Pewnie będzie wieczorem pozytywny. Kochalismy się rano. A skoro dziś test będzie dodatni to skok temp spodziewam się z niedzieli na poniedziałek..jutro temp pewnie i tak bedzie zaburzona po nieprzespanej nocy. Wiec odstęp będzie tak jak u Airfix. Tylko cholera dziś mam to wesele...Już sie stresuje. I boję się ze mój organizm wyczuje ze nie jest odpowiedzialny czas na owulacje. A teraz już chyba przez 2 dni nie będzie czasu na sex. I już mam nerwa, ze jak sie przesunie to nic nie przetrwa. Oczywiście też test ovu wyjdzie 2 dni za wczesnie pozytywny..bo w poprzednich cyklach mialam owulke 17 dc, a test wychodzil pozytywny w 15 dc. A dziś u mnie 13 dc. I jeszcze jedno co dziś mam jeść na tym weselu aby nie zaburzyć tej mojej nabialowej diety?

reklama
I teraz nawet nie zdazylam lactovaginal wziasc...zresztą bym się nie swojo czuła jakby to ze mnie na weselu wylatywalo. 3 h po seksie miałam ph coś koło 5,3. Pewnie za kilka godzin spadnie na 4,5 samo. Bo tak miałam wczensiej jak sprawdzałam.

Elenaa Teraz juz nie myśl o tym;) bedzie co ma byc. Ja po tych staraniach żyłam normalnie, nawet musiałam ciężką pracę fizyczną wykonać. I udało się :) lepiej tylko alkoholu unikać, lampka wina nie zaszkodzi na toast :) Trzymam kciuki

Dziewczyny czy ten test co umieściłam mozna uznać za pozytyw? Bo jednak jak robiłam pozniej to kreski zaczęły się robić jaśniejsze..czy nagle mój organizm stwierdził ze jednak owulki nie będzie?

elena ja w tym cyklu w ogole pozytywa nie widzialam ani razu 2 mocnych kresek a owulacji jednak byla skoro ciaza jest
1467523630-1d1mld.jpeg
taki mialam najmocniejszy

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

elena ja w tym cyklu w ogole pozytywa nie widzialam ani razu 2 mocnych kresek a owulacji jednak byla skoro ciaza jest
1467523727-1d1mld.jpeg
taki mialam najmocniejszy

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane a u mnie 15dc i 2 kreski ani widu ani sluchu a sluz rozciagliwy;(martwie sie..testuje codziennie 2 razy

Maziajka to może przegapailismy pik Lh. Ja robiłam w piątek o 22 i w sobotę o 10. Także pił mógł być w nad ranem jakoś.
Dziś jeszcze skoku temp nie bym. Myślę ze będzie jutro.

Milo a Ty wogole nie masz kreski testowej? To dziwne. A masz te testy co my z allegro?
A w poprzednim cyklu kiedy miała pozytyw?

reklama
Elenko no wlasnie ostatnio 2 grube krechy mialam 15 dc o 17(dzis mam 15dc)..a dalej nie mam nawet cienia 2..a mam te testy co Wy z allegro ..:(

Do góry