reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi to w poniedziałek idziemy razem:-)szkoda tylko, że nie będzie jeszcze w stanie nic mi powiedzieć, czy po szaleństwach monitorongowych coś się wydarzyło:-)
będzie dobrze ryba:tak::tak: będzie pęcherzyk jak ta lala:-):-)tylko się nie denerwuj
Aga a może tak dla spokojności przedzwoń do gina powiedz co się wydarzyło, niech Cię uspokoi i nas przy okazji

reklama
Beti byc pewnie bedzie ...bo zawsze był ale żeby pekł i to wtedy kiedy trzeba....zaczynam znów panikowac ...i choc sobie powtarzam ze tylko spokój mnie moze uratowac to nic nie pomaga....

A ty idziesz tez na monitoring?

Jarzębinko ogromne gratulacje!!!!!!!!! Czułam, ze tak będzie :tak:
Masz ten sam termin co ja - mi wychodzi 18 - 20 września :-)

Anufifi moja ginka powiedziała, że stres jest zabójczy dla pcherzyków, jak się denerwujemy prolaktyna nam skacze i wtedy pęcherzyki nie mają pola do popisu, więc kochana wiem ,że to cieżko, ale postaraj się nie denerwować, myśl sobie (ja tak sobie wmawiałam hehehe), ale mam piękny duży pęcherzyk:-):-)
a ja idę do niej z wynikami z monitoringu, zobaczymy co mi powie
a tak żebyś się troszkę rozluźniła:-) wlejam coś jeszcze:-):-)

Jak pijemy:

Anorektyk - nie zagryza.

Egzorcysta - pije duszkiem.

Grabarz - pije na umór

Higienistka - pije tylko czystą.

Ichtiolog - pije pod śledzika.

Kamerzysta - pije, aż mu się film urwie.

Ksiądz - pije na amen.

Laborant - pije, aż zobaczy białe myszki.

Lekarz - pije na zdrowie!

Matematyk - pije na potęgę.

Ornitolog - pije na sępa.

Pediatra - po maluchu!

Perfekcjonista - raz, a dobrze.

Pilot - nawala się jak messerschmit.

Syndyk - pije do upadłego.

Tenisista - pije setami.

Wampir - daje w szyję.

Wędkarz - zalewa robaka.

Członkinie Koła Gospodyń Wiejskich - piją, tańczą i haftują.

aga ja rownież uwazam ze powinnas skontaktowac sie z ginekologiem:tak: uwazaj na siebie i daj nam potem znac co u ciebie,.

miłego dnia dziewczyny
:blink:

Anufifi poczekaj policzę:-)w środę byłam na monitoringu, to lekarz powiedział, że prawdopodobnie już pękł, ale to tylko prawdopodobnie bo jakiś tam płyn i jeden strzępek mały był
we wtorek miałam 36,85, a w środę 37,1, w czwartek zaś już znowu 37, piątek 37,1 i dziś tak samo,więc nie wiem:-):-)

mówi, że albo we wtorek, albo sądząc po tempce z samego rana w środę, nie wiem czy nie za późno te przytulanka,zobaczymy na 25 mam planowana @

reklama
Do góry