reklama
Millo Bardzo rzadko się zdarza żeby przez tyle godzin test wychodził pozytywny. U mnie był pozytywny ok paru godzinek i jasnial. Czasem nawet nie udaje się piku wyłapać i trzeba obserwować testy kiedy zaczynają ciemniec,a potem jasniec i obrać sobie moment piku tak mniej więcej kiedy mógł być. Porobisz testy kilka cykli to będziesz wiedziała o co chodzi. Dam Ci linka do sprawdzonych testów
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: 30 TESTY OWULACYJNE + 5 TEST CIĄŻOWY BARDZO CZUŁE
Link do: 30 TESTY OWULACYJNE + 5 TEST CIĄŻOWY BARDZO CZUŁE
Aga30+
Fanka BB :)
Ja też tak mam opisane.Millo Obserwuj organizm po teście pozytywnym. Owulacja przechodzi 12-36h po piku. U mnie czuć owulacje u siebie obserwuj czy aby nie ciągnie Cię jajnik bądź może jakieś klucia sa-może akurat organizm daje Ci jakieś sygnały
Aga30 Niby do 16-tego nie daleko i wiem ze na serduszko za wcześnie, ale chociaż będę miała głowę spokojna jak powie ze jest zarodek i ze w macicy ,a nie np. po za. No i czy jeden jest dzidziuś na lutowkach dziewczyny mają książkowe przyrosty w tych dniach co ja,a mi tu to 270% wyskoczylo hihi niektóre 3dni po terminie maja blade kreski,jak moje z synusiem,a moje wreszcie śliczne. Oj ciekawa jestem tego wszystkiego i tak kocham moja kruszynke najmocniej juz
Millo nie życzę Ci źle żeby nie bylo Ale czytania z testów nie da się tak po jednym cyklu nauczyć hehe dlatego my tu tak kilka cykli przed staraniami je rozgryzalysmy np u mnie 2lata temu owulacja była równo 48h po piku, rok temu 24h po,a pół roku temu 12h po. Cykli na testach zrobiłam ok 30
elisse
Millo jeszcze dodatkowo w cyklach staraniowych organizm wariuje ja też robiłam testy kilka cykli przed. U mnie owulacja była po max 24 godzinach.
Airfix pięknie kreseczka ciemnieje zarodek już na pewno będzie widać jak zareagował mąż? Mowiłaś już synowi, czy czekasz?
Airfix pięknie kreseczka ciemnieje zarodek już na pewno będzie widać jak zareagował mąż? Mowiłaś już synowi, czy czekasz?
Elisse Moj maz zareagował jak zwykle - czyli wogole, przyjął do wiadomości i oczywiscie najwieksza on ma zasługę w tym, bo to wcale nie on był winien. Z tymi facetami ..... Synek wie...ale nie draży tematu,mowi ze sie cieszy i wie ze ma nikomu nic nie mowić nawet zapomina sobie o dzidziusiu. A wczoraj mi nie pozwolił iść na lody - bo to szkodzi dzidziusiowi
reklama
Magic_87
Heyka dziewczyny
Elisse jak tam Piotrus mam nafzieje ze juz kursujecie na spacerkach a nie w szpitalu. Moj maluszek juz jest fajniutki troche sobie pogada, posmieje sie
Millo tak jak Elisse pisala w cyklu stataniowym wszystko wariuje ja tez tak mialam juz myslalam ze w ogole owulacji nie mialam bo testy tak srednio pokazywaly gdzie miesiac wczesniej wszystko jak w zegarku.
Dziewczyny musze wam napisac szczegolnie kieruje to do dziewczyn z endo, otoz po kontroli w 7tyg po cc torbielka ktora mialam przeszlo 3 lata zniknela zatem faktycznie ciaza leczy ta przypadlosc lekarz dodal ze wszystko ogladal podczas crsarki i czysciutko wszystko jest ok nie ma sladu po endo jupii takze Tynka jak podczytujesz ogromnie zaciskam kciukasy oby sie udalo bo w ten sposob poprawisz swoj stan zdrowia.
Airfix trzymam kciuki za wizyte obys juz zobaczyla serduszko ja w 5tyg i 5 dniu na usg jeszcze nie zobaczylam serduszka, ale w 8tyg juz slicznie bilo
Elisse jak tam Piotrus mam nafzieje ze juz kursujecie na spacerkach a nie w szpitalu. Moj maluszek juz jest fajniutki troche sobie pogada, posmieje sie
Millo tak jak Elisse pisala w cyklu stataniowym wszystko wariuje ja tez tak mialam juz myslalam ze w ogole owulacji nie mialam bo testy tak srednio pokazywaly gdzie miesiac wczesniej wszystko jak w zegarku.
Dziewczyny musze wam napisac szczegolnie kieruje to do dziewczyn z endo, otoz po kontroli w 7tyg po cc torbielka ktora mialam przeszlo 3 lata zniknela zatem faktycznie ciaza leczy ta przypadlosc lekarz dodal ze wszystko ogladal podczas crsarki i czysciutko wszystko jest ok nie ma sladu po endo jupii takze Tynka jak podczytujesz ogromnie zaciskam kciukasy oby sie udalo bo w ten sposob poprawisz swoj stan zdrowia.
Airfix trzymam kciuki za wizyte obys juz zobaczyla serduszko ja w 5tyg i 5 dniu na usg jeszcze nie zobaczylam serduszka, ale w 8tyg juz slicznie bilo
Podziel się: