reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja juz sama.nie wiem co myslec zwariowac mozna nie kupuje juz tych testow poczekam do poniedzialku .Cycki mnie bola , szyjka wysoko, sikam jak szalona to nie jest normalne a owulka musiala byc 17 rano bo 18 juz mialam sluz nie plodny wiec nie ma innej opcji wiec dzis juz jestem 16 dni po owulacji....

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Airfix ciekawe jaki wynik będzie jutro :)

Maziajka w tych cyklach staraniowych zawsze coś wyjdzie inaczej ;)

Z tym trafieniem w płeć różnie bywa. Ja nie żałuję, że próbowałam diety itp.

no wlasnie elisse zwariowac mozna ja na prawde chce juz ta @!!! niech przylazi nie nakrecam sie bo w sumie jeszcze chce na wakacjach poszalec jak bede w ciazy to bedzie super! ale jak nie to tez mi sie swiat nie zawali ! wiec niech ta @ juz przylazi bo mnie szlag trafi:d

no wlasnie elisse zwariowac mozna ja na prawde chce juz ta @!!! niech przylazi nie nakrecam sie bo w sumie jeszcze chce na wakacjach poszalec jak bede w ciazy to bedzie super! ale jak nie to tez mi sie swiat nie zawali ! wiec niech ta @ juz przylazi bo mnie szlag trafi:d

A może po prostu zrób betę? będziesz miała 100% albo w jedna albo w drugą.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Elisse rozumiesz,że Tobie się udało i już dzidziuś w brzuszku?

Maziajka no takie oczekiwanie jest najgorsze.. W sumie to teraz planując drugie dziecko ciesze sie ze 1 bylo wpadką:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

kasia bete moge zrobic dopiero jutro bo u mnie tylko w pn sr i pt , a wynik bede miala dopiero w pn wiec bez sensu .Poczekam do poniedzialku jak cos pojde od razu do gina.Teraz bede 4 dni w pracy .....wiec szybko przeleci..i moze @ sie rozkreci.Testow juz nie robie bo czytam ze u mnie moze poki co w ogole nic nie wyjsc bo sikam bardzo duzo...wiec kasa w bloto.

reklama
Do góry