reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciur-ka Ja dziś zrobiłam betę, tsh i ft 4, morfologie. W piątek powtórzę betę jeszcze. Jeden wynik będzie w piątek, drugi w poniedziałek.
Wiesz co, ja bym z tymi krwawieniami z nosa robiła coś...A masz płytki w normie? Bo czasem lubią spadać. Jeśli byłyby w normie, to albo coś z rutyną spróbuj łykac albo podobno jest jakiś sztyft czy cus takiego i tym się w nosie smaruje zeby zahamować krwawienie- laryngolog to wypisuje na przykład. Podpytam Pani hematolog jeszcze .

Majorcia Ja znów dość ze chuda jestem to chudne jeszcze...2kg już mi poleciało i wyglądam jak nie powiem co.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
majorcia ja juz robilam.test w 10 dpo i 12 dpo nic nie wyszlo.Nie chce ogladac jednych kresek.Naczytalam sie , ze u niektorych testy wychodza pozniej a ja dodatkowo duzo pije wiec wole troche poczekac .Szczerze wolalabym zeby ta @ juz przyszla jesli ma przyjsc ...niz zrobic jutro test i zobaczyc 1 kreche....

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam:)Czy można do Was dołączyć?

Postanowilismy sie z mężem postarać o dziewczynkę,dlatego tu jestem hihi.Kupilam test owulacyjny ale nie bardzo wiem jak się za to zabrac bo moje cykle bywaja rozne.Ostatnie to 32,31,29,32,27,34 i ostatni 47. Nie mam pojęcia kiedy zaczac testowac:(

Millo A masz podejrzenia czemu masz takie rozbieżności w cyklu? Mogłabyś zacząć testy robić od 11dc wieczorem najlepiej o stałej porze z tym ze jak przyjdzie cykl który ma 47dni znów to trochę tego byś zużyla; )

Dziewczyny mam do odsprzedania Cyclotest Baby uzywany i OvuComp-nowy

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix ten ostatni mam taki bo przestalam karmic dziecko po 2 latach i to byl wlasnie 1 cykl od tamtego momentu ..a kiedys mialam nardzo dlugie rozregulowane cykle nawet po 50 dni..bralam luteine..ogolnie dziwna historia:)ale po ciazy to wlasnie mialam nawet ladne tylko teraz zas sie pochrzanilo i nie wiem jak wygladalby nastepny..

Maziajka ja na diecie cale zycie haha:p a tak powaznie to o jaka chodzi?bo slodycze to moje drugie imie:)biore kwas foliowy.Wyczytalam ze na dziewczynke magnez i wapno tak?

reklama
Do góry